Social Icons

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Ματαιώστε ταξίδια που θα σας αλλάξουν πολλές από τις καθιερωμένες σας συνήθειες. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εάν κάποιοι είναι δύσπιστοι μαζί σας, μην προσπαθείτε με το ζόρι να τους πείσετε. Μην επιδιώκετε ακατόρθωτα πράγματα, για να προωθήσετε τα καινούρια σας σχέδια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέματα που αφορούν άλλους δε χρειάζεται να σας απασχολούν διαρκώς και να σας αναλώνουν. Εάν θέλετε να γίνετε πιο αποδοτικοί, φροντίστε να οργανωθείτε περισσότερο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Μην επαναστατείτε επειδή απαιτείτε περισσότερη δουλειά και λιγότερη διασκέδαση.
 
ΛΕΩΝ: Κάντε καινούριες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην είστε κτητικοί απέναντι στο σύντροφό σας και ζηλεύετε χωρίς να έχετε αποδείξεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις του εργασιακού σας χώρου, χωρίς να τσακωθείτε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί δε σας συμφέρει να ταραχθούν κάποιες ισορροπίες της ζωής σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Σε δύσκολους συνεργάτες φερθείτε με τυπικότητα για να μην υπάρξουν προστριβές και εντάσεις. Εάν δε δείτε ολοκληρωμένη τη δουλειά του συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να τον κατηγορήσετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αλλάζετε σχέδια στα οποία έχετε δει πρόοδο, για κάποια άλλα που δεν υπάρχουν σίγουρα αποτελέσματα. Εάν νιώθετε κουρασμένοι βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και μην τα βάζετε με τους άλλους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε συζήτηση που θίγει άτομα που δεν είναι παρόντα, απαιτείται να αποχωρήσετε διακριτικά. Απελευθερωθείτε από σκέψεις άνευ ουσίας, που σας κρατούν σε αδιέξοδο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας. Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα παράπονα που δε σας αφήνουν να χαλαρώσετε και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναμοχλεύονται συναισθήματα, πρακτικές σκοπιμότητες και κάθε είδους συναλλαγές και προοπτικές που θα σας αλλάζουν συνέχεια κατεύθυνση.
 
ΙΧΘΥΣ: Εάν νιώσετε φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας γεμίζουν αγωνία, μη φανείτε δύσπιστοι και βάλετε μπροστά για καινούρια σχέση.