Social Icons

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δε θα περνάει απαρατήρητη και θα έχετε επίπτωση στο συναισθηματικό τομέα, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας, είναι πιθανό να σας χρεώσει με λανθασμένες επιλογές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να γίνετε πιο ευχάριστοι και ελκυστικοί για να κερδίσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του ανθρώπου που θα επιλέξετε να έχετε για σύντροφό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ψάχνετε συνέχεια αφορμές για να προσάψετε κάτι αρνητικό στο σύντροφό σας. Αφού σας φροντίζει, σας εμπιστεύεται και σας συμπεριφέρεται τρυφερά, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο καχύποπτοι.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διώξτε αρνητικές σκέψεις και αν σας απασχολεί κάτι μοιραστείτε το. Φροντίστε να είστε πιο επιλεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας, για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.
 
 
ΛΕΩΝ: Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός και τον απασχολούν άλλα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε ερωτικά. Με το να αμφιβάλλετε συνέχεια αν σας είναι πιστός, θα καταφέρετε να τον κουράσετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κρίνετε με υποκειμενικά κριτήρια τη στάση των άλλων γύρω σας. Μια συζήτηση θα σας κάνει να ανακαλύψετε πολλά κοινά σημεία στη σχέση σας με ένα γνωστό σας πρόσωπο.
 
ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε τις σωστές λύσεις σε θέματα οικογενειακά που σας απασχολούν. Ακροβατείτε στα όρια της υπερβολής και δεν χρειάζεται να αντιδράτε σπασμωδικά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη στο σύντροφό σας που είναι αποφασισμένος να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον μην τον αδιαφορείτε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης γιατί θα χάσετε. Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις ημέρες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας αμφισβητούν, δώστε τους πιο πειστικές αποδείξεις. Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι ανθεκτικές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες του εργασιακού σας χώρου που σας αγχώνουν περισσότερο. Όταν θεωρείτε τις αποφάσεις σας τελεσίδικες, εννοείται πως δεν μπορείτε να αφήνετε και αμφιβολίες.
 
ΙΧΘΥΣ: Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ζητήστε περισσότερο χρόνο. Μην απομονώνεστε τελείως, χάνοντας την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.