Social Icons

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021

Ο
ι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Οκτώβριος...
 
Στις 1 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σας και θα είστε επιθετικοί απέναντι στους άλλους.
 
Στις 2 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, φέρνει ευκαιρίες για αύξηση εισοδημάτων, κέρδη και καλές συνεργασίες. 
 
Στις 4 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, βοηθάει να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που θέλετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Συντονιστείτε με του συνεργάτες σας και προβείτε σε συναντήσεις και επαφές.
 
Στις 6 η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, φέρνε εξελίξεις, απρόοπτα αλλά και δοκιμασίες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον επαγγελματικό και το συναισθηματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν αλλαγές που θα ταράξουν τα νερά. Μη βιαστείτε να επαναστατήσετε ή να αντιδράσετε, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στη συνέχεια θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν είχατε κάνει μέχρι στιγμής σωστές επιλογές. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού ((Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και κυριαρχήστε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Αντλείστε την κρυμμένη σας ενέργεια και περιορίστε την ανασφάλεια που έχετε πάνω σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.
 
Στις 7 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να κινείστε με περισσότερο τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα είστε ανοιχτοί σε ρίσκα, περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Περάστε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια που η διάθεσή σας θα είναι καλή, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε περί ελευθερίας.
 
Στις 8 ο Ήλιος στο Ζυγό σε σύνοδο με τον Άρη στο Ζυγό, αυξάνει τον ερωτισμό και το πάθος σας, οπότε  και τη διάθεσή σας για παιχνίδια.
 
Στις 9 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό σε σύνοδο με τον Άρη στο Ζυγό, θα σας κάνει νευρικούς και αρκετά απρόσεκτους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε ατυχήματα.
 
Στις 10 ο Κρόνος θα επανέλθει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και η στάση σας απέναντι στους άλλου θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο. Θα έχετε έντονη την αίσθηση του δικαίου και αυτό θα σας βοηθήσει να δουλέψετε ομαδικά και να μοιράσετε σωστά τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα. Η ελευθερία σας δεν πρόκειται να καταπατηθεί από κανέναν, ενώ η κοινωνικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο.
 
Στις 13 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία.
 
Στις 15 ο Ήλιος στο Ζυγό σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, σας κάνει πιο δυνατούς και έτοιμους να τολμήσετε να προχωρήσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.
 
Στις 17 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Τοξότη,  κάνει όμορφο το κλίμα στον προσωπικό σας χώρο, ώστε να περάσετε μια όμορφη μέρα συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το ίδιο καλό κλίμα θα υπάρχει και στον εργασιακό σας χώρο για να προσεγγίσετε συνεργάτες και να εκθέσετε τα σχέδιά σας. Ο Ήλιος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μείνετε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και κουτσομπολιά που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Μη δώσετε δικαιώματα στους γύρω σας, γιατί δε θα σας αρέσει να ανακατευτούν στη ζωή σας.
 
Στις 18 ο Δίας θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, αφήνοντας πίσω τους περιορισμούς που δεχόταν από τον Αιγόκερω. Πλέον θα μπορείτε να εκφράζεστε πιο ελεύθερα και θα έρθουν σημαντικές θετικές αλλαγές. Η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί και η τύχη θα σας ευνοεί ιδιαίτερα. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα είστε πιο παραγωγικοί, ενώ το πεδίο δράσης που θα έχετε θα μεγαλώσει κι άλλο. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό, οπότε περιορίζεται η έντονη ταλαιπωρία σας στα εργασιακά θέματα και αρχίζει να ισορροπεί ο οικονομικός σας τομέας. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας σε επαγγελματικό ή συναισθηματικό επίπεδο.
 
Στις 19 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Κριό, δοκιμάζοντάς σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε ρίσκα ή αμφίβολες επεκτατικές κινήσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό σας τομέα. Γρήγορες αποφάσεις πρέπει να αποφευχθούν για να γλιτώσετε  λάθη και εντάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Ο Άρης σε τρίγωνο με το Δία στο Ζυγό, φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και συγχρόνως αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία. Δώστε λύσεις σε ότι σας απασχολεί με καθαρότερη σκέψη και φτάστε στην επιτυχία.
 
Στις 22 ο Άρης στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, βγάζει στην επιφάνεια όλα τα πάθη και τις ανασφάλειες με αποτέλεσμα οι καυγάδες να έχουν τον πρώτο ρόλο με κρίσεις ζήλιας, κτητικότητας και εκδικητικότητας. Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας, για να αποφύγετε ψυχοσωματικά προβλήματα.
 
Στις 27 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, χαλάει τη συναισθηματική σας ηρεμία, προκαλεί νεύρα και εκνευρισμό με αποτέλεσμα να είστε απότομοι απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε.
 
Στις 28 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε εξάγωνο με το Δία στον Υδροχόο, μειώνει δυσκολίες, αντιστάσεις και φέρνει τύχη και ευκολία στις υποθέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την όψη προς όφελός σας και δεχθείτε βοήθεια από φίλους και συνεργάτες.
 
Στις 30 ο Άρης περνάει στο Σκορπιό, φέρνοντας δυναμισμό, ενέργεια και αυξημένη γοητεία. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε πιο συγκρατημένοι με αποτέλεσμα κάποιες φορές να προκαλείτε ζήλιες και εντάσεις. Επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αλλαγές για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).