Social Icons

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Κυριακή 2 έως 8/8/20


ΚΡΙΟΣ: Σίγουρο το γνώριμο παιχνίδι σας για φλερτ συνεχίζει να σας συναρπάζει, αλλά απ’ ότι φαίνεται ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε πιο ώριμα την ερωτική σας ζωή, αφού έχει αρχίσει να σας φοβίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι πολύ σταθερό και δεδομένο δίπλα σας ή ακόμα και να υπάρχει, μπορεί να μη σας καλύπτει όσο θα θέλατε εσείς. Προβείτε σε κάθε είδους παραχωρήσεις στα αιτήματα που υπάρχουν γύρω σας, καθώς θα αποδεσμευτείτε στην ουσία από τις σχέσεις που αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η χαρά στη ζωή είναι δική σας υπόθεση και θα έχετε στο χέρι σας νέα δεδομένα για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας. Βρίσκεστε στην αρχή μιας νέας πορείας για να νιώσετε αυτάρκεις και να βγείτε νικητές από οποιαδήποτε αναμέτρηση. Οργανώστε τις κινήσεις σας και ετοιμαστείτε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, χωρίς να ξεχνάτε πως δεν πρέπει να συζητάτε ή να αποκαλύπτετε τις επιδιώξεις και τα προβλήματά σας σε φίλους που δεν έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής την εχεμύθειά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη σας παραξενέψει καθόλου αν θα βρεθείτε μέσα σε μία δίνη προκλήσεων, αφού αρκετοί από τον περίγυρό σας θα βρίσκονται κοντά σας ζητώντας τη συντροφιά σας. Χαρείτε το και απολαύστε το, γιατί δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσει η τάση που έχετε για απαισιοδοξία ή να σκεφτείτε ότι κάτι κακό μπορεί να σας συμβεί επειδή πολλά στη ζωή σας έρχονται αυτή τη φορά όπως τα θέλατε. Πρέπει και επιβάλετε να επιβληθείτε στα ψυχολογικά σας κρατήματα που σας οδηγούν στο να φοβάστε να γευτείτε τη χαρά της διασκέδασης και του έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε όσους έχουν αποδείξει ότι δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας ή δεν είναι πραγματικοί σας φίλοι. Μη συζητήσετε τα μυστικά σας με ανθρώπους που δε γνωρίζετε και προπαντός μην τους κοινοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Συνάψτε καινούριες σχέσεις, ξαναβρεθείτε με φίλους που έχετε καιρό να συναντήσετε και αναθεωρήστε μερικά από τα πιστεύω σας ή έστω κάποιες από τις συνήθειες της συναισθηματικής σας ιδιοσυγκρασίας. Εάν καταφέρετε ειδικά το τελευταίο, θα μπορέσετε να απολαύσετε καλύτερα τις σχέσεις σας με παλιούς ή καινούριους φίλους.

ΛΕΩΝ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει από πλευράς τύχης σε αυτόν τον τομέα, αλλά να μην ξεχνάτε ότι δεν είναι πάντα οι άλλοι οι φορείς της χαράς ή της ταλαιπωρίας μας. Επίσης, δε θα ήταν κακή ιδέα να αξιοποιήσετε την καλή περίπτωση μιας σχέσης που θα βρεθεί στο δρόμο σας. Εάν είστε ακόμα μόνοι, είναι απαραίτητο να διεκδικήσετε γρήγορα το δικαίωμα στην αγάπη, χωρίς να περιμένετε να σας αποζημιώσουν οι άλλοι γι’ αυτά που δε ζητήσατε, γι’ αυτά που σας λείπουν ή γι’ αυτά που χάσατε μέχρι τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η υγεία σας είναι σε καλή κατάσταση και η φυσική σας δύναμη θα υπερισχύσει. Προσπαθήστε να μην καταπιεστείτε ψυχολογικά, αλλά να επιβάλετε με όμορφο πάντα τρόπο τις απόψεις σας, γιατί εκτός του ότι θα περάσετε καλύτερα, θα δείτε και θετικά αποτελέσματα. Εάν σκεφτείτε πως συχνά τα εμπόδια που εμφανίζονται είναι και ευκαιρίες για να βγουν στην επιφάνεια όλες οι ικανότητές σας, τότε πολύ πιο εύκολα θα μετριάσετε κάπως το άγχος σας, που είναι και ο πιο αρνητικός παράγοντας στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο επαγγελματικός σας τομέας θα βρίσκεται σε μία άνθηση, ενώ βασικά πράγματα που τον απαρτίζουν θα είναι σε καλύτερη εξέλιξη. Τα αποτελέσματα θα σας αρέσουν αρκετά και μάλιστα τα περισσότερα θα είναι καθοριστικά για το μέλλον σας. Μπορεί να μη λείψουν κάποιες δύσκολες στιγμές ή αναβολές, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εσείς το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως δεν πρέπει να υποκύψετε σε μεγάλες δαπάνες, σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους και εννοείται πως θα πρέπει να απέχετε από παρασκηνιακές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη διαιωνίζετε κάτι που έχει τελειώσει, μόνο και μόνο επειδή θέλετε πάντα να αφήνετε το χρόνο στους άλλους να δουν ότι δεν υπάρχει ελπιδοφόρο μέλλον και να πάρουν από μόνοι τους τις αποφάσεις. Οι πιο επικίνδυνοι εχθροί σας αποτελούνται από τα κρυολογήματα της εποχής, την κακή διατροφή και την κατάχρηση του αλκοόλ. Περιορίστε τις περιττές σας συνήθειες γιατί εκτός του ότι θα είναι για καλό σας, δεν είναι και έξυπνο να αφήνετε στην τύχη τη δημόσια εικόνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού εν μέρει θα νιώθετε εσείς οι ίδιοι πιο ώριμοι απέναντι στις απαιτήσεις του ερωτισμού σας και παρόλο που δε θα είναι τόσο εύκολες οι επιλογές σας, για μια ακόμα φορά θα θελήσετε να αφοσιωθείτε σε ένα και μόνο πρόσωπο. Όμως, ανεξάρτητα με το πώς θα εξελιχθεί η όποια σχέση επιλέξετε, αυτό που σίγουρα θα τυπωθεί μέσα σας είναι πως το συναίσθημα είναι καλό και σκόπιμο να το επικεντρώνετε και να το επενδύετε σε άτομα που μπορούν να το εκτιμήσουν, να το προστατέψουν και που δε θα το εκμεταλλευτούν στην πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι βέβαιο πως δεν είστε όπως παλιά στον τρόπο που εκδηλώνεστε ερωτικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα χάσετε κάποια στιγμή το πάθος που σας χαρακτηρίζει όταν υπάρχει το ερωτικό αντικείμενο. Βγείτε αλώβητοι από τα συναισθηματικά σας μπλοκαρίσματα και μη σας πιάνει απόγνωση όταν βρίσκεστε σε αδιέξοδο, αλλά γυρίστε σελίδα σε ατέρμονους προβληματισμούς. Προλάβετε καταστάσεις αντί να σας προλαβαίνουν αυτές, νιώθοντας περισσότερο αυτοδύναμοι και λιγότερο ευάλωτοι. Αν δεν προκαλέσετε την τύχη σας δεν πρόκειται να σας συμβεί τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε σας χρειάζονται λεκτικές διαμάχες ή αντιπαραθέσεις για να πετύχετε αυτά που ζητάτε από τους άλλους. Η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και στις επαφές σας θα έχετε εύνοια τις στιγμές που θα την έχετε ανάγκη ενώ δε θα λείψουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που εντελώς συμπτωματικά θα βρίσκονται κοντά σας. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι αλλά ούτε και παρορμητικοί. Δείτε καλύτερα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, προτιμήστε για παρέα εκείνους που αποζητούν τη συντροφιά σας και γενικά βρείτε το θάρρος να πλησιάσετε κάποιους οι οποίοι έχουν γίνει το απωθημένο σας.

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει σε κάθε σας βήμα να γίνετε αισθητή η ομορφιά σας αφού έτσι κι αλλιώς σίγουρα διαθέτετε αυτό το στοιχείο. Φανείτε γενναιόδωροι, τολμηροί, ουσιαστικοί και ερωτικοί. Διεκδικήστε κάποια από τα χαμένα δικαιώματά σας. Ύστερα από ένα εξαιρετικά μακρύ διάστημα με πολλές επιβαρύνσεις που περάσατε, μπορείτε να πετύχετε την ψυχική και σωματική ευεξία, όπως επίσης και την ενίσχυση των σχέσεών σας, αλλά και την αξιοποίηση δυνατοτήτων που θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα στα επαγγελματικά σας και θα προωθήσουν τα οικονομικά σας.