Social Icons

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Σάββατο 18 Απριλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα για να υποδεχθείτε το σύντροφό σας. Εκτιμήστε σωστά τους ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε ότι αφορά την εργασία σας φροντίστε να γνωρίζετε όλες τις παραμέτρους. Χαλαρώστε διασκεδάζοντας και συζητώντας με τους φίλους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα κάνετε κάποιες ανακατατάξεις και θα ωθηθείτε σε αναθεωρήσεις των φιλικών σας σχέσεων, που όμως θα είναι για δικό σας όφελος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε τις επιλογές σας στους άμεσους συνεργάτες σας, βάζοντας μπροστά τα θετικά κριτήρια. Όταν μιλάτε για άτομα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο για εσάς, να είστε προσεκτικοί.

ΛΕΩΝ: Μην εκτίθεστε σε χώρους που μπορεί να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αντιδράστε απέναντι σε τυποποιημένες καταστάσεις που δε σας αφήνουν να σκεφτείτε ψύχραιμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέπετε σε οικογενειακά πρόσωπα να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους. Βρεθείτε παρέα με άτομα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία  και στα χαρακτήρα σας.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και μην επωμίζεστε εσείς όλα τα βάρη. Αφήστε κατά μέρους τις σκέψεις που σας πληγώνουν και δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε προνοητικοί με τη διαχείριση των εξόδων σας για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Να είστε ευέλικτοι σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν ένας τομέας της δουλειάς σας δε σας ικανοποιεί, αφήστε να τον αναλάβει άλλος. Οργανώστε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να ασχοληθείτε με πράγματα που να σας ενθουσιάζουν.
                          
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην καθυστερείτε στο να λύσετε μια παρεξήγηση με κάποιο συνεργάτη σας. Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος που δε σας βοηθούν να ξεχάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε έμφαση σε εκείνες τις υποχρεώσεις που είχατε αμελήσει τώρα τελευταία. Αξιοποιήστε την υπομονή που διαθέτετε και κάντε το ανάλογο πλάνο στρατηγικής.

ΙΧΘΥΣ: Βελτιώστε κάποια σχέση σας που έχει προβλήματα λόγω κακής επικοινωνίας. Μην εξαντλείτε την αντοχή σας με ανθρώπους που δε σας καταλαβαίνουν.