Social Icons

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Για να οδηγηθείτε στην επιτυχία, κάντε τις ανάλογες υποχωρήσεις. Σκεφτείτε και τις ανάγκες του συντρόφους σας, χωρίς να θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που έχετε, για να προσφέρετε στον εαυτό σας ασφάλεια και σιγουριά. Ο μεγάλος φόρτος εργασίας, δε θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός, δε θα σας οδηγήσει σε σίγουρες λύσεις. Με μία επέκταση σε καινούριους χώρους, θα έχετε οικονομικές απολαβές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανανεώστε την ερωτική σας ζωή, κάνοντας πράξη ότι πιο τρελό έχετε φανταστεί. Πραγματοποιήστε επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σας βοηθήσουν μελλοντικά.

ΛΕΩΝ: Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει αν ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει πιο πολύ. Οι εκκρεμότητες που αφήνετε πίσω, θα βρεθούν και πάλι στο δρόμο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν συνεχίσετε να είστε κυκλοθυμικοί και απόμακροι, σε λίγο θα καταφέρετε να είστε μόνοι. Μην τα βάζετε με όσους δε συμφωνούν με τις απόψεις και τα σχέδια σας.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή σε μία διαμάχη με το σύντροφό σας. Οι παράλογες απαιτήσεις της οικογένειάς σας, σας βρίσκουν εντελώς αδιάφορους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στην προσπάθειά σας να πετύχετε περισσότερα, καταφέρνετε να αγχώνεστε. Όταν αισθανθείτε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων, ασχοληθείτε με τα δικά σας. Βρείτε γαλήνη στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου και πάρτε δυνάμεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανοιχτείτε προς τα έξω και δεχθείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν αν θέλετε οι επόμενοι μήνες να σας βρουν δεσμευμένους και όχι να συνεχίσετε να είστε μόνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιήστε την αισιοδοξία για να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές και να πάρει ο έρωτας άλλη διάσταση στη ζωή σας και να φωτίσει πιο λαμπρά τις μέρες και τις νύχτες σας.

ΙΧΘΥΣ: Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και να αρχίσετε να κοιτάτε με άλλο μάτι ακόμα και ένα φιλικό σας πρόσωπο που σας δείχνει το ενδιαφέρον του.