Social Icons

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας την προσπάθεια που κάνει να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε την άνεση να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα. Προσέξτε περισσότερο τα νεύρα σας που λόγω συγκυριών θα τεντώσουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε τα θέματα που ανοίγετε, γιατί αν συνεχίσετε έτσι θα πάθετε υπερκόπωση. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείστε με άτομα είναι ενάντια στις αρχές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανοιχτή και ξεκάθαρη συζήτηση με άτομα του οικογενειακού χώρου θα εξομαλύνει καταστάσεις. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας κάντε κάτι για να το αλλάξετε.

ΛΕΩΝ: Η απομάκρυνση από την καθημερινότητα έστω και για μία μέρα είναι απαραίτητη. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί θα κάνετε μεγάλα λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην ξεχνάτε ούτε λεπτό ότι οι εγωισμοί δε χωράνε σε προσωπικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Εάν μάθετε να είστε καλοί ακροατές θα αποκτήσετε καλύτερες σχέσεις. Είναι προτιμότερο να μένετε σταθεροί στις απόψεις σας, απ’ το να τις αρνείστε όταν σας συμφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην υπολογίζετε σε άλλους εκτός από τον εαυτό σας για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Πλησιάστε άτομα που θαυμάζετε και αν θέλετε να είστε κοντά τους, παλέψτε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά καλή αφού θα έχετε δίπλα σας αγαπημένα πρόσωπα. Φροντίστε να αναθερμάνετε το κλίμα σε μια σχέση σας που έχει ψυχρανθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή τα προβλήματα δε θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας, ασχοληθείτε σοβαρά με ότι εκκρεμεί. Δώστε χώρο και χρόνο σε κάποιες σχέσεις σας για να αποκτήσουν σταθερότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταματήστε να αναλύετε τις καταστάσεις είτε είναι θετικές, είτε αρνητικές. Η εν μέρει απομάκρυνση από τον εργασιακό χώρο, ίσως θα είναι η καλύτερη κίνηση αυτή τη στιγμή.

ΙΧΘΥΣ: Θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή σε κάποιες παραμέτρους στον εργασιακό χώρο πριν προβείτε σε ουσιαστικές ενέργειες. Χαμηλώστε τους τόνους και ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας.