Social Icons

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε το σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα. Φροντίστε να δείτε κοινούς φίλους για να αποφύγετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε πιο σοβαρά όλα όσα σας αφορούν και μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Η διάθεσή σας δε θα είναι τόσο ανεβασμένη, ώστε να τολμήσετε εξόδους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για οικογενειακά θέματα θα καθυστερήσουν. Κάντε τις αγορές σας αφού πρώτα ψάξετε καλά τι είναι αυτά που σας αρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας και έρχονται πιο κοντά με τους φίλους σας. Αφού καταπιέζεστε μη μένετε σε μια σχέση που υπάρχει από συνήθεια.

ΛΕΩΝ: Βάλτε τις βάσεις για να χτίσετε το αύριο και τολμήστε να το ονειρευτείτε. Βγείτε έξω, διασκεδάστε ή οργανώστε μια εκδρομή με φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαμορφώστε με το δικό σας γούστο το χώρο που καταναλώνετε τις περισσότερες ώρες. Διατηρήστε επαφές με πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε τέλος σε καταστάσεις που δε σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Προσπαθήστε να καλύψετε τα λάθη και τις παραλείψεις που κάνατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Βασιζόμενοι μόνο σε υποσχέσεις δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινητοποιηθείτε για να έχετε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό με διάρκεια. Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση και καταπλήξτε τους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν χρειάζεται κλειστείτε στον εαυτό σας για να σκεφτείτε κάποια πράγματα. Οι εκπλήξεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΣ: Ορισμένες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικά πράγματα. Σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας.