Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2020


Φτάνουμε στο τέλος άλλης μίας χρονιάς και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τη νέα. Το 2020 θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και γεγονότα για όλους μας που δε περάσουν απαρατήρητα, ούτε θα μας αφήσουν ανεπηρέαστους.

Με Δία, Κρόνο και Πλούτωνα να συναντιούνται στον Αιγόκερω για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, θα έχουμε σίγουρα μια χρονιά υψηλής ενέργειας που θα είναι επικεντρωμένη στον Αιγόκερω. Μπορούμε να είμαστε υπερβολικά φιλόδοξοι και πειθαρχημένοι, αλλά και να αξιολογήσουμε το μακροπρόθεσμο ακόμα και αν θα αισθανόμαστε περιορισμένοι και κατακλυσμένοι από ευθύνες. 

Σε παγκόσμιο επίπεδο θα υπάρξει μια εκ νέου ευθυγράμμιση με τις κυβερνήσεις, τις συμμαχίες και τις πολιτικές προσδοκίες. Ο Ουρανός παραμένει στον Ταύρο και ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθείς σε θετικές οπτικές γωνίες με τον Αιγόκερω. Εκτός από τον Ερμή που μας έχει συνηθίσει σε τριπλή οπισθοδρόμηση, θα βιώσουμε την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους οπότε προσέξτε τι λέτε ή καλύτερα σιωπήστε και μία οπισθοδρόμηση του Άρη στον Κριό όπου θα υποδεχθούμε την επιθετικότητα.

Η οπισθοδρόμηση του Ερμή (17/2 έως 10/3, 18/6 έως 12/7 και 14/10 έως 3/11) θα φέρει ζητήματα επικοινωνίας που ακόμα και αν αναλύσετε προσεκτικά τι πρέπει να κάνετε, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να αλλάξετε γνώμη προτού να μπορέσετε να γνωστοποιήσετε την ιδέα σας σε κάποιον ή απλώς να μην μπορέσετε να την εφαρμόσετε στην πράξη.

Θα βιώσουμε τις εκλείψεις σε Καρκίνο / Αιγόκερω , αλλά και σε Διδύμους / Τοξότη, όπου θα υπάρχει μια ώθηση σε νέες δραστηριότητες, αλλαγή στην επικοινωνία και καινούριες ιδέες. Η χρονιά θα κλείσει με Δία και Κρόνο όπου στα μέσα του Δεκέμβρη απομακρύνονται από τον κυριαρχικό Αιγόκερω και περνούν στον αντισυμβατικό Υδροχόο.

Το ενδιαφέρον μας θα τραβήξουν τρεις σημαντικές πλανητικές όψεις που θα κυριαρχήσουν καθ’ όλη τη χρονιά.
- Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω όπου θα είναι ακριβής στις 12/1 και σηματοδοτεί το τέλος και το ξεκίνημα ενός καινούριου οικονομικού και πολιτικού κύκλου, που θα χαρακτηρίζεται από συγκρούσεις ακόμα και στρατιωτικές, κρίσεις σε διεθνές επίπεδο, χρεωκοπίες επιχειρήσεων, αύξηση ανεργίας, βία και διαφθορά. Ο μετασχηματισμός που θα γίνει κρίνεται απαραίτητος, ώστε να μπορέσουμε ακόμα και αν ο δρόμος είναι δύσκολος να αναγεννηθούμε.
- Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, όπου θα είναι ακριβής στις 5/4, 30/6 και 12/11, σε αντίθεση με τη σύνοδο Κρόνου –Πλούτωνα είναι πιο θετική. Φέρνει την αναγέννηση, τη δημιουργικότητα και τη μετάβαση προς το καλύτερο.
- Η σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο όπου θα είναι ακριβής στις 21/12, μετά από πολλά χρόνια πραγματοποιείται σε ζώδιο του αέρα, σηματοδοτώντας έναν νέο κύκλο διαφάνειας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Νέες ιδέες και ενδιαφέροντα, απομάκρυνση από τον υλισμό, ισότητα και σεβασμός είναι μερικά από τα στοιχεία που φέρνει αυτή η σύνοδος.

Μην ξεχνάμε πως φέτος θα πραγματοποιηθούν και 6 εκλείψεις, 4 Σεληνιακές και 2 Ηλιακές:
-         Παρασκιώδης Σεληνιακή Έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου στον Καρκίνο. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 2ου δεκαημέρου.
-         Παρασκιώδης Σεληνιακή Έκλειψη στις 5 Ιουνίου στον Τοξότη Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου.
-         Δακτυλιοειδής Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Ιουνίου στον Καρκίνο Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου..
-         Παρασκιώδης Σεληνιακή Έκλειψη στις 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 2ου δεκαημέρου..
-         Παρασκιώδης Σεληνιακή Έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου στους Διδύμους Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.
-         Ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου στον Τοξότη Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.

Με τόσο έντονο πλανητικό σκηνικό, αρκετοί από εμάς θα επικεντρωθούμε στη διασκέδαση, την ευχαρίστηση και τα χόμπι, ενώ άλλοι θα χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητα, τη φιλοδοξία και την εμπιστοσύνη τους για να ξεκινήσουν προσωπικά  ή πιο εκτεταμένα έργα.

Το 2020 είναι αρκετά σημαντική χρονιά, γιατί σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής. Ο συνδυασμός Δία-Κρόνου ξεκινάει έναν νέο κύκλο 20 ετών που θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του νερού (Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ). Η σχέση και η θέση των πλανητών θα επηρεάσει τη ζωή μας και θα καθορίσει σε κάποιο βαθμό την προσωπικότητά μας, ώστε να μας καθοδηγήσει χωρίς να εκπλαγούμε από απρόβλεπτα γεγονότα, 


Σε προσωπικό επίπεδο εκμεταλλευτείτε τη χρονιά για να γνωρίσετε αληθινούς φίλους σας που θα μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτούς και θα είναι δίπλα σας σε όλη σας τη ζωή. Στην αρχή της χρονιάς κάποιες φιλίες θα καταρρεύσουν, αλλά οι αληθινοί, πιστοί φίλοι σας θα μείνουν ακλόνητοι στις θέσεις τους, ενώ δεν αποκλείεται αν δεν έχετε βρει το σύντροφο της ζωής σας, αυτοί οι φίλοι να σας βοηθήσουν. Τον Σεπτέμβριο που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα αρκετοί θα μπείτε σε περιπέτειες, ενώ οι κρίσεις ζήλιας θα είναι έντονες.

Σε επαγγελματικό επίπεδο όσοι ψάχνετε για συνεργάτη και δεν τον έχετε ακόμα βρει, θα είστε πλέον σε θέση να το πετύχετε. Να είστε όμως προσεκτικοί στις επιλογές σας, καθώς οι εκλείψεις θα επηρεάσουν την αρμονία στη συνύπαρξη που θα πρέπει να διατηρηθεί. Μπορεί να βρεθείτε σε αντιφατικές καταστάσεις με τους γύρω σας, επειδή προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα μόνοι σας, χωρίς να συμβουλευτείτε άλλους. Κάποια εμπόδια μπορεί να προκύψουν κατά την προσπάθεια επίτευξης των στόχων σας, αλλά δεν θα είναι τόσο δύσκολο να ξεπεραστούν. Προσπαθήστε να εργαστείτε με δημιουργικό τρόπο, αποφεύγοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Σίγουρα το 2020 φέρνει επαγγελματική αναγνώριση, γι’ αυτό αν έχετε συγκεκριμένα έργα, βρείτε τους απαραίτητους επενδυτές για να τα εφαρμόσετε στην πράξη και θα έχετε αυξημένες οικονομικές απολαβές. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς εμπιστευθείτε εκτός από τις γνώσεις και τη διαίσθησή σας και μαζευτείτε από αλόγιστες σπατάλες καθώς θα υπάρξουν μεγάλα έξοδα. 

Ολοκληρώνοντας μπορούμε να πούμε ότι το 2020 είναι μια χρονιά αφιερωμένη στους επαναπροσδιορισμούς και τους μακροπρόθεσμους στόχους,που απαιτούν αντικειμενικότητα και επιμονή, ποιότητες που βρίσκουμε στον Κρόνο στον Υδροχόο. Η εμπιστοσύνη και η ανάπτυξη των ικανοτήτων προς το μέλλον διασφαλίζονται από τον Δία στον Αιγόκερω, ενώ ο Ουρανός στον Ταύρο θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μια άλλη προοπτική για τα περιουσιακά μας στοιχεία. Συνολικά, θα είναι ένα πολλά υποσχόμενο έτος, το οποίο θα γεμίσει με ευημερία και ευημερία.

Ας έχουμε μια υπέροχη νέα χρονιά!!!



ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ


ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ


ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Για να μάθετε ποια ζώδια ευνοούνται ερωτικά το 2020, πατήστε εδώ... ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ 2020

Για να μάθετε σε ποια ζώδια θα χαμογελάσει περισσότερο η τύχη, πατήστε εδώ... Η ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟ 2020