Social Icons

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Μην προκαλέσετε το σύντροφό σας, γιατί θα τον κάνετε να βγει εκτός εαυτού. Μεταδώστε την αισιοδοξία σας για να νιώσει καλύτερα και να ξεχαστεί από τα προβλήματα που έχει.

ΤΑΥΡΟΣ: Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε για να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες. Εάν έχετε αντιρρήσεις για τη σχέση σας μιλήστε ξεκάθαρα και μην αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας και να σέβεστε τον ανταγωνισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλύστε με ψυχραιμία τις λεπτομέρειες που υπάρχουν, για να λύσετε τα τυχόν προβλήματά σας και μην παγιδεύετε τον εαυτό σας σε συμφωνίες που δε σας εκφράζουν.

ΛΕΩΝ: Θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν προστριβές και εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα και να έρθει ρήξη στις μεταξύ σας σχέσεις, γιατί θα υπάρχει ασυνεννοησία στις συζητήσεις που θα ανοίξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με το συναισθηματικό σας τομέα που όλα θα κυλούν αρμονικά και έτσι θα ανεβαίνει και η διάθεσή σας, αποβάλλοντας το άγχος των προβλημάτων που τόσο σας κουράζει.

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσετε να προβείτε σε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν και από εκεί θα φανούν οι δυνατότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φερθείτε έξυπνα και δημιουργικά, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν βάζοντας μπροστά τη λογική και ανοίξτε καινούριους δρόμους προς την επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε θα είναι δύσκολο να γοητεύσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν και ίσως να είναι ευκολότερο, αφού θα μπορείτε να εκφράσετε με άνεση αυτά που νιώθετε και τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε για την επιτυχία των συναντήσεων που έχετε κατά νου. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ειδύλλιο στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αυξηθεί κατακόρυφα το ερωτικό σας πάθος και η τάση να κατακτήσετε, αλλά θα αναζητάτε μόνο την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δέσμευση.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο να περάσετε με το σύντροφό σας κάποιες ιδιαίτερες στιγμές που θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση της σχέσης σας.