Social Icons

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018


ΚΡΙΟΣ: Θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε μένοντας μόνοι με τον εαυτό σας. Συγκρατηθείτε γιατί η παρορμητική διάθεση θα σας βάλει σε μπελάδες.

ΤΑΥΡΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας με κάθε τρόπο ότι και αν ακούσετε σήμερα. Διαφωνίες με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας προκαλέσουν ένταση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας για να αποκτήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να κρατήσετε τα χρήματά σας ασφαλή, αποφύγετε σήμερα να δανείσετε. Κάντε μια προσπάθεια να υπερπηδήσετε εμπόδια και να πετύχετε κάτι που φαινομενικά μοιάζει ανέφικτο.

ΛΕΩΝ: Πριν πειστείτε για οτιδήποτε σας προτείνουν, επιμείνετε στα να δείτε πράξεις. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο χόμπι που σας αρέσει ιδιαίτερα, για να απαλλαγείτε από περιττό άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλύψτε τα κενά που έχετε, κάνοντας παράλληλα ένα προσεκτικό προγραμματισμό. Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν.

ΖΥΓΟΣ: Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε. Έχετε το περιθώριο να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα εργασιακά σας θέματα, αφού σε αυτόν τον τομέα θα υπάρχει σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ολοκληρώστε εκκρεμότητες για να ασχοληθείτε στη συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας. Δώστε ένα τέλος σε μια σχέση που δε σας δίνει όσα θέλετε, απ’ το να ξοδεύεστε δεξιά και αριστερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλετε τίποτα για αύριο. Προτιμήστε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε απ’ το να τα βάλετε με τους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να θυμάστε πως τίποτα δε χαρίζεται και η λογική θα είναι το όπλο για να κερδίζετε με το σπαθί σας. Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια, καθώς θα γίνουν πολλές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διακόψτε σχέσεις που παίρνουν και δε δίνουν, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε όσες είναι υγιείς. Περιμένετε λίγο ακόμα και μην πιέζετε καταστάσεις για να υπάρξουν οι αλλαγές που θέλετε.

ΙΧΘΥΣ: Ορισμένες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας παρασύρουν συναισθηματικά. Μην πιστεύετε ότι σας λένε, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε είναι ψέμα.