Social Icons

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί πρέπει να είστε μετρημένοι αν θέλετε να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές που θα γίνουν στον εργασιακό σας χώρο θα σας γεμίσουν χαρά, όμως, προσέξτε το παρασκήνιο και κυρίως αυτούς που θα εμπιστευτείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως στενοχωρηθείτε επειδή διαλυθεί μία σχέση ή συνεργασία σας, αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι απαλλαχτήκατε από καταστάσεις που σας πίεζαν και ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν αμφιβάλλετε για το πως θα χειριστείτε κάποια κατάσταση ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε. Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή.

ΛΕΩΝ: Οι συναντήσεις σας και οι επαφές στον εργασιακό χώρο θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε και να βάλετε σε ενέργεια πολλές από τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλέον είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας, γι’ αυτό κρατήστε σταθερή πορεία και μην παρεκκλίνετε για κανέναν λόγο.

ΖΥΓΟΣ: Μην είστε τόσο σίγουροι για το πόσο θέλετε να απαλλαγείτε από κάποιες καταστάσεις, αφού εσείς τις τροφοδοτείτε για να υπάρχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δείχνετε τις αδυναμίες σας όταν φοβάστε, θα υπάρξουν κάποιοι που θα σας εκμεταλλευτούν. Τα απρόβλεπτα δεν μπορούν να γίνουν προβλέψιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τίποτα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο όσο θέλετε να πιστεύετε, γι’ αυτό μην ψάχνετε να βρείτε τι κρύβετε πίσω από το προφανές. Δοκιμάστε άλλους τρόπους για να υπερασπίσετε τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αοριστίες οδηγούν στην σύγχυση, αλλά επειδή υπάρχουν ακόμα τα περιθώρια για να αποφασίσετε ποιο δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε μην αργείτε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαρίστε στους άλλους αυτό που θέλουν από εσάς και όχι αυτό που θέλετε εσείς να δώσετε σε αυτούς. Διατηρήστε αποστάσεις εκεί που βλέπετε ότι δεν έχετε περιθώρια.

ΙΧΘΥΣ: Χρειάζεται να δείξετε επιμονή για να μην αλλάξετε δρόμο στη πρώτη δυσκολία, ενώ οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι πηγαίες και αυθόρμητες.