Social Icons

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2018


Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούνιος...



Στις 1 ο Ερμής στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, αυξάνει τη δημιουργικότητα και βοηθάει σε διεκδικήσεις. Συλλέξτε πληροφορίες, οργανώστε σωστά το χρόνο σας και όλα θα κυλούν ομαλά. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στο Σκορπιό, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, φέρνει ρομαντισμό και τρυφερότητα, αλλά δε θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον.

Στις 6 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για συνεργασίες, νέα επιχειρήματα ή επενδύσεις. Τα προβλήματα που θα προκύψουν δε θα σας αφήσουν να κινηθείτε ελεύθερα. Ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μην πιστέψετε σε ότι ακούσετε καθώς ακόμα και υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα αποδειχθούν ψεύτικες. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις.

Στις 7 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.

Στις 12 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τι νιώθετε απέναντι σε κάποια άτομα, αλλά και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν μέσω του διαλόγου. Ναι μεν η επικοινωνία σας δε θα έχει προβλήματα, αλλά θα είστε δύσπιστοι σε ότι ακούτε. Θα είστε εγκρατείς και αυτό θα σας προφυλάσσει από παγίδες και λάθη. Κλείστε εκκρεμότητες και βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Στις 13 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, προκαλεί ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο εντείνοντας προβλήματα και οδηγεί σε ακραίες αποφάσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν εξωτερικοί παράγοντες που θα σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα, αυξάνοντας την αισιοδοξία και τον ερωτισμό. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να πλησιάσετε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα,  αλλά και για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Νέες σχέσεις είναι πιθανές αυτό το διάστημα, αφού τα συναισθήματα θα βγαίνουν ευκολότερα προς τα έξω. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα σε νέα σχέδια. Οι αλλαγές θα είναι πιο εύκολες σε πράγματα που σας αρέσουν.

Στις 15 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, αυξάνει τα παράπονα και κάνει τα εύκολα να φαίνονται δύσκολα.

Στις 16 ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, εντείνει τις πιέσεις στον επαγγελματικό χώρο και κατά συνέπεια και την κούραση. Η επικοινωνία με συνεργάτες και άτομα κύρους θα δυσκολέψει, ενώ οι απαιτήσεις θα αυξηθούν. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα ή υπογραφές συμβολαίων.

Στις 18 ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, εντείνει τις εξαπατήσεις, το παρασκήνιο και τις εντάσεις. Θα κυριαρχεί η αβεβαιότητα σε θέματα σχέσεων, σχεδίων και στόχων. Μη στηριχθείτε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς οι περισσότερες δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 19 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στο Σκορπιό, αυξάνει επαφές και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια πριν πάρετε αποφάσεις.

Στις 21 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Θα είστε δεκτικοί σε ότι ακούτε, αλλά θα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο, επηρεάζει τις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που θα ανεβάσουν τους τόνους.

Στις 23 ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνουν ένταση, νεύρα και εκρηκτικές συμπεριφορές. Η ανασφάλεια θα κυριαρχεί ωθώντας σας να κρατάτε αμυντική στάση.

Στις 25 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία ανάδρομο στο Σκορπιό, οδηγεί σε ακρότητες αι αλόγιστες σπατάλες. Περιορίστε την κρίση καταναλωτισμού που θα σας πιάσει, ώστε να μην πλήξετε τον οικονομικό σας τομέα.

Στις 26 ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε συνεργασίες και σχέσεις καθώς προβλήματα που υπάρχουν θα ενταθούν και οι δυσκολίες θα σας αποσυντονίζουν. Προσπαθήστε να αποκαταστήσετε και να βελτιώσετε το κλίμα στον οικογενειακό χώρο.

Στις 28 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται αλλαγές και όχι συμβιβασμούς. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που δε θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα και εστιάστε στην οργάνωση και στη σκληρή δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). 

Στις 29 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Στις 30 ο Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ανατροπές σε σχέδια και καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων. Αποφύγετε απερίσκεπτες κινήσεις για να αποφύγετε εμπόδια. Η όψη αυτή είναι επίσης ακατάλληλη για να προβείτε σε αγορές που σχετίζονται με την τεχνολογία.