Social Icons

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

ΜΑΪΟΣ 2018


ΚΡΙΟΣ: Οι αδέσμευτοι για αυτό το μήνα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε ένα παραμύθι, όποιο και αν είναι αυτό, αλλά το κακό είναι πως μέσα στο μυαλό σας έχετε προετοιμάσει μόνο την αρχή ενώ το τέλος του το έχετε αφήσει αβέβαιο. Δεν είναι κακό να ονειροπολείτε, όμως, θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια εξαρχής, γιατί το πιο πιθανό είναι να διαπιστώσετε ότι το αποτέλεσμα στοιχίζει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε. Κάντε τις εξόδους που θέλετε, γνωρίστε νέους ανθρώπους, αφεθείτε στη διασκέδαση, αλλά μην προκαλέσετε το πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή με δηλώσεις που δε σας αντιπροσωπεύουν ως άτομο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Με κάποιο μαγικό τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας κρατούν καθηλωμένους στα ίδια και στα ίδια. Βάζοντας μπροστά τη δική σας μικρή επανάσταση θα τους δώσετε να καταλάβουν ότι δεν επιθυμείτε πια να είστε το θύμα.
Στις 15 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα, αφού απεναντίας θα βελτιωθεί η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις θα είναι τόσο έντονη, κάνοντάς σας δυνατούς να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια σας βάζουν τρίτοι για να απομακρυνθείτε από το ποθητό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν κάνοντας αυτά που νοιώθετε πως έχετε ανάγκη. Θα ζητάτε απεγνωσμένα την επιβεβαίωση τρίτων για την πορεία που έχετε χαράξει, όμως, δεν είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε. Στις 29 με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σας, θα αρχίσατε να συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε και τα καταφέρνετε μόνοι σας χωρίς δεκανίκια. Ίσως ακόμα να είστε δύσπιστοι για την καλή ροή ορισμένων εξελίξεων, αλλά στη συνέχεια θα έχετε χειροπιαστές αποδείξεις που θα σας καθησυχάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που μετράει χρόνια και έχει περάσει απ’ όλα τα στάδια. Παράλληλα θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και αυτή τη φορά χωρίς πολύ κόπο. Στις 19 με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, η υπομονή που τόσο καιρό καλλιεργείτε για να πετύχετε σύμπνοια με τα άτομα του περιβάλλοντός σας αλλά και καλύτερες συνεργασίες στον εργασιακό χώρο, θα αρχίσει να μειώνεται, ενώ η εκρηκτική συμπεριφορά θα αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της δημιουργώντας φθορές σε σχέσεις που αγωνιστήκατε να φτιάξετε.

ΛΕΩΝ: Θα είστε πιο δυναμικοί στις αποφάσεις σας και έτοιμοι να δώσετε λύσεις όπου χρειαστεί, ώστε να είστε ελεύθεροι για να προχωρήσετε μπροστά. Ακολουθήστε μια τακτική που να είναι δυνατή να αντλήσει την προσοχή των άλλων. Αρχίστε να γίνεστε πιο συγκεκριμένοι στον τρόπο που εκφράζεστε και δώστε στους άλλους να καταλάβουν αυτό που ακριβώς θέλετε να τους πείτε, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα παρερμηνείας γιατί αλλιώς θα καταφέρετε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκετε. Κάντε πιο απλές τις σκέψεις σας για να μπορέσουν να βγάλουν πιο εύκολα νόημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να μετριάσετε την κυκλοθυμία σας για να μην απομακρύνετε από κοντά σας συνεργάτες, φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Προτιμήστε να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε, μέχρι να περάσει η δύσκολη περίοδος. Στις 15 με τον Ουρανό να περνάει στον Ταύρο, αξιοποιήστε τις καλές προθέσεις και την αγάπη που σας προσφέρουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να εντοπίσετε κακές συνήθειες που σας οδηγούν συνεχώς σε λάθη. Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που θέλετε από τις σχέσεις σας, αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε και αυτά που πρέπει να ξεχάσετε.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να θίξετε κακώς κείμενα ή να είστε εριστικοί με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Σε περίπτωση διαφωνίας μαζί τους για οικονομικά θέματα, παραμείνετε ψύχραιμοι. Εάν πιστεύετε πως θα τονωθεί η διάθεσή σας με μαγικό τρόπο θα περιμένετε για πολύ ακόμα. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, ώστε να βγείτε από την καθημερινότητα που σας κουράζει. Οι συγκυρίες θα συμβάλλουν σε αυτό και θα κάνουν πιο γόνιμο το έδαφος για να ασχοληθείτε εντατικότερα με τον εαυτό σας, αλλά και για να αναδείξετε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σίγουρα οι καταχρήσεις δε θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το στόχο που έχετε θέσει. Εντυπωσιάστε με την επιμονή και τις ιδέες σας συνεργάτες και άτομα κύρους. Στις 13 που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, δε θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση μια και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αλλά αν οχυρωθείτε καλά θα νικήσετε τα εμπόδια που θα υπάρξουν στο δρόμο σας από συγκρουόμενα συμφέροντα. Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε προτάσεις που θα προκύψουν, γιατί είναι καλύτερα να το κάνετε αργότερα που θα έχετε πιο καθαρό μυαλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μικρά πράγματα θα σας δώσουν χαρά, υπενθυμίζοντάς σας πως η πραγματική ευτυχία δε βρίσκεται απαραίτητα στα μεγάλα. Αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας που θα σας φορτώσουν με επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις. Στις 29 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, διαχωρίστε το πραγματικό από τις ουτοπίες πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση με σοβαρότητα, γιατί τα όρια θα είναι ασαφή και μη ευδιάκριτα που ίσως σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Η συναισθηματική σας ανασφάλεια θα αποκαλυφθεί από τη μόνιμη ερωτική επιβεβαίωση που αναζητάτε, κάτι που πολλές φορές είναι και το μείον στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αποκλειστικότητα που θέλετε θα κουράσει και εσάς, ενώ δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα. Ηρεμήστε και αποφασίστε να κάνετε μια σχέση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Κοιτάξτε γύρω σας και επιλέξτε για ταίρι σας κάποιο από τα υπαρκτά πρόσωπα  και μην ψάχνετε το πρόσωπο που υπάρχει μόνο στη φαντασία σας. Στις 22 με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά ασχοληθείτε και με τους φίλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως πίσω από μια μεγάλη φιλία βρίσκεται ένα καμουφλαρισμένο φλερτ που αν το αντιληφθείτε και το αφήσετε να εξελιχθεί, θα αποδειχθεί η καλύτερη σχέση της ζωής σας. Προσέξτε παράνομες σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά ή κινούνται στο επαγγελματικό περιβάλλον γιατί ίσως ακουστούν διάφορα που ίσως δε θα σας αρέσουν. Στις 16 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και χρειάζεται να δείξετε λίγη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνείτε για να είστε σίγουροι ότι στέλνετε σωστά μηνύματα στο σωστό άνθρωπο. Επίσης, δεν αποκλείεται να βρείτε κάτι ενδιαφέρον στον κοινωνικό σας κύκλο και να θελήσετε να το κυνηγήσετε μέχρι να το κατακτήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την κάνετε πιο ερωτική. Βάλτε ως προτεραιότητα το σύντροφό σας ώστε να μην τον παραμελήσετε. Ξεφύγετε από τα τετριμμένα, κάνοντας εκδρομές, βγαίνοντας έξω μαζί, ακόμα και κάνοντας μικρές εκπλήξεις. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας για να ομορφύνετε τις στιγμές που θα περνάτε με το έτερόν σας ήμισυ. Να είστε εκδηλωτικοί μαζί του, αλλά να θυμάστε παράλληλα να είστε και τρυφεροί. Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει και τον πληγώσετε άθελά σας λέγοντας κάτι που ίσως το πάρει στραβά και παρεξηγηθεί.