Social Icons

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018


ΚΡΙΟΣ: Εδραιώστε τα κεκτημένα σας πριν πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο και ενεργήστε δίνοντας βαρύτητα στις μελλοντικές σας κινήσεις. Κινηθείτε με σύνεση στις υποθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεπεράστε τους φόβους σας, αξιοποιήστε τα ταλέντα που διαθέτετε και θα βγείτε κερδισμένοι. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας, χωρίς να ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι καλό να έχετε αισιοδοξία, αλλά σε υπερβολικό βαθμό βλάπτει γι’ αυτό μη λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο. Προσέξτε τι λέτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία και όχι πονηριά, αν θέλετε οι συνεργάτες σας να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη που έχουν προς το πρόσωπό σας.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να βάλετε προτεραιότητες σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και βάλτε φρένο στα ελαττώματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενεργήστε με στυλ αποφεύγοντας παρορμητικές κινήσεις. Μην το παίζετε ήρωας, όταν είναι ξεκάθαρο ότι διακυβεύονται τα συμφέροντά σας.

ΖΥΓΟΣ: Απ’ το να φανατίζεστε με ανούσια πράγματα, προτιμήστε να είστε προσγειωμένοι. Οι σωστές δοσοληψίες δε θα σας κάνουν να νιώθετε ριγμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν παρασυρθείτε σε υπερβολές, ακραίες κινήσεις και βάλετε τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα, θα πετύχετε πολλά και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρίσκοντας τη χρυσή τομή σε λογική και συναίσθημα θα είστε ικανοί να κάνετε πιο σωστές επιλογές. Η ανώριμη συμπεριφορά ή ο εγωισμός θα σας οδηγήσουν στην απομόνωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάνοντας επανάσταση δε θα αλλάξετε αυτά που πιστεύουν οι γύρω σας, ενώ τα σενάρια φαντασίας που πλέκετε θα σας οδηγήσουν να είστε καχύποπτοι σε όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε βαρύτητα στην οργάνωση γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σας περιορίζουν. Μην κακομαθαίνετε τους άλλους αναλαμβάνοντας ευθύνες που δε σας αναλογούν.

ΙΧΘΥΣ: Αναμένονται αξιόλογες επιτυχίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Διατηρήστε το ήθος και τη συνέπειά σας και θα νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας.