Social Icons

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Το μόνο που θα πετύχετε αν επωμιστείτε όλες τις ευθύνες, θα είναι εξάντληση. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους είναι αρνητικοί απέναντί σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Προτείνετε στους συνεργάτες σας τις λύσεις που έχετε κατά νου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εφαρμόστε τις ιδέες σας πριν τις κοινοποιήσετε για να μη σας αντιγράψουν. Πριν βεβαιωθείτε ότι οδηγείστε στην επιτυχία, μην κάνετε κανένα βήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας. Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά σας θέματα.

ΛΕΩΝ: Μην προχωράτε με κλειστά μάτια, γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με εσάς. Περάστε τη μέρα με φιλικά πρόσωπα και θα διασκεδάστε αφάνταστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παραδεχτείτε μερικά από τα λάθη σας και προσπαθήστε να τα διορθώσετε. Αρκετοί από τον εργασιακό χώρο θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε το σύντροφό σας που θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει και εντυπωσιάστε τον παίρνοντας πρωτοβουλίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εριστική στάση ορισμένων προσώπων δε θα σας αφήσει να κάνετε υποχωρήσεις. Κάντε ένα βήμα παραπάνω για να αναθερμάνετε μια φιλία χρόνων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην πιέζετε συνέχεια τα αγαπημένα σας άτομα, γιατί δε θα το ανεχτούν για πολύ. Η σημερινή μέρα επιβάλλει να την περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων και θα δείτε ότι δεν είναι τόσο παράλογες. Αφεθείτε σε παιχνίδια με το σύντροφό σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μοιραστείτε μια άλλη μέρα τη γνώμη σας για να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε αναγνωρίστε στον εαυτό σας να κάνει και λάθη.

ΙΧΘΥΣ: Οι σπασμωδικές κινήσεις θα απομακρύνουν ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται. Μην απογοητεύσετε με τα λόγια σας αυτούς που στηρίζονται σε εσάς.