Social Icons

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Κυριακή 29/4 έως 5/5/18


ΚΡΙΟΣ: Η σταθερότητα που δεν υπήρχε μέχρι τώρα στο συναισθηματικό σας τομέα, μπαίνει στη ζωή σας για να έχετε μια σχέση σταθερή και δυνατή. Η εργασιομανία σας ήταν πάντα η βασική αιτία απομάκρυνσης από το σύντροφό σας, αλλά τώρα φαίνεται πως επιτέλους καταλάβατε πως όλη σας η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και ο έρωτας γίνεται για εσάς προτεραιότητα, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, αλλά να νιώσετε και του συντρόφου σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μη δημιουργήσετε ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και με άτομα κύρους που έχουν να σας προσφέρουν πολλά. Δείξτε υπομονή σε κάθε σας βήμα και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις πριν ολοκληρώσετε την εικόνα που έχετε. Κάντε διάλογο για να λύσετε τις διαφορές που έχετε και συζητήστε με επιχειρήματα και όχι με αερολογίες. Η φλυαρία χωρίς ουσία δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα και φυσικά δε θα σας δώσει λύσεις, οπότε μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που βασίζονται σε σχόλια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε όσο μπορείτε την καθαρότητα των προθέσεών σας και μην συμμετέχετε στο παιχνίδι της συμπάθειας και της αντιπάθειας, αφού κάποιους δεν τους γνωρίζετε τόσο καλά, ώστε να αποφασίσετε αν θέλετε να τους κατατάξετε στους φίλους σας ή στους αντιπάλους σας. Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχετε, χωρίς να καταφεύγετε στην κριτική και σε ανούσιους υπολογισμούς επιζητώντας την απόλυτη κάλυψη των δικών σας και μόνο αναγκών, γιατί οι παρεξηγήσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντός δε θα κοπάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στη μνήμη σας θα κάνουν την εμφάνιση τους αναμνήσεις από παλιές σας αγάπες, κάνοντάς σας να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να νιώθετε ασφαλείς μόνο μόνοι σας. Με καθαρό μυαλό και ήπια συμπεριφορά θα μπορέσετε να βρείτε και πάλι τις σωστές επιλογές για να προχωρήσετε και παράλληλα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο και τη συμπεριφορά σας, εάν δε θέλετε να δυσκολέψετε κι άλλο τα πράγματα.

ΛΕΩΝ: Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στα οικογενειακά σας πρόσωπα, για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Εάν με τον τρόπο σας δώσετε αφορμή να σας παρερμηνεύσουν δε θα αποφύγετε τα λάθη. Οι περίεργες διαθέσεις και τα συναισθήματά σας, θα δίνουν μηνύματα που είναι προτιμότερο να τα αγνοήσετε, παρά να δώσετε σημασία και να καταλήξετε σε εσφαλμένες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα και ρήξη στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πιέσετε καταστάσεις ή άτομα που σας στηρίζουν, προκειμένου να περάσει το δικό σας, αφού έτσι κι αλλιώς ούτε εσείς ξέρετε αν αυτό που επιμένετε να κάνετε είναι προς όφελός σας. Τα αδικαιολόγητα έξοδα και οι διαπληκτισμοί σε θέματα οικονομικά δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά, ούτε να διώξουν τις ανασφάλειές σας. Καλό θα είναι να περιορίσετε στο ελάχιστο τα έξοδά σας και να αποφύγετε κάθε περιττή αγορά, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας και πάνω απ’ όλα να μην εκτεθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τη ζωντάνια σας να λειτουργήσει σαν πηγή έμπνευσης και εσωτερικής γενναιοδωρίας με άτομα που σας συνδέουν δραστηριότητες και ιδέες. Ευκαιρίες υπάρχουν και θα υπάρξουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε να πιαστείτε από την πρώτη που θα δείτε και μετά να υποστείτε αρνητικές συνέπειες, μόνο και μόνο επειδή ήσασταν απροετοίμαστοι. Εστιάστε την προσοχή στο σύντροφό σας, πριν δυσκολέψετε την κατάσταση ανακατεύοντας τρίτα πρόσωπα ανάμεσά σας, εκθέτοντας τη σχέση σας ανεπανόρθωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε ελεύθεροι να ερωτευθείτε στην κυριολεξία. Η επικοινωνία σας θα είναι άψογη και θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα σας πάθη και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Σε αυτή τη φάση, εσείς είστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και έτσι εσείς αποφασίζετε για το ποιος θα μπει στην καρδιά σας και ποιος όχι. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία εάν είχατε ανταλλάξει πικρά λόγια με το σύντροφό σας, να γλυκάνετε την κατάσταση και να τα ξαναβρείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφεθείτε στην αρμονία του έρωτα και ανακαλύψτε τι νιώθετε πραγματικά για το σύντροφό σας. Ευνοούνται καινούριες σχέσεις, αλλά και αναθέρμανση παλιών αφού θα μπορείτε να συγχωρήσετε το σύντροφό σας για κάτι που είχε κάνει και σας είχε στενοχωρήσει στο παρελθόν και να έρθετε και πάλι κοντά του. Προσπαθήστε να μη χρησιμοποιήσετε ψέματα για οποιονδήποτε λόγο και να έχετε, γιατί το να χάσει την εμπιστοσύνη που σας έχει θα είναι η μεγαλύτερή σας απογοήτευση και θα την έχετε προκαλέσει από μόνοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από το να πάρετε πίσω αυτά που θα πείτε πάνω στα νεύρα σας, είναι προτιμότερο να σιωπήσετε και να περιμένετε, αφού και εσείς ξέρετε ότι ο εκνευρισμός σας δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Κάντε ένα διάλειμμα  για να συνυπάρξετε αρμονικά και ήσυχα και θα διαπιστώσετε πως σιγά-σιγά θα αρχίσουν να απομακρύνονται τα σκαμπανεβάσματα και οι αμφιταλαντεύσεις στη διάθεσή σας, δίνοντας τη θέση τους σε γλυκά συναισθήματα και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο ασφαλείς μέσα από τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δημιουργήστε καινούριες βάσεις για να στηρίξετε καλύτερα την υπάρχουσα σχέση σας και να την καλυτερέψετε, ενώ οι αδέσμευτοι θα βρείτε τη σχέση που σας ταιριάζει για να κατασταλάξετε. Οπότε, όσοι είστε μόνοι, ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και να είστε σίγουροι ότι δε θα βγείτε χαμένοι. Σε γενικές γραμμές μην ξεπεράσετε τις ανάγκες του εαυτού σας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους, γιατί έτσι θα πετύχετε πολύ εύκολα να μείνετε μόνοι.

ΙΧΘΥΣ: Ακόμα και αν υπάρχει κάτι που ίσως σας ενοχλεί, σκεφτείτε πως υπάρχει τρόπος να το λύσετε πολιτισμένα και δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε τσακωμούς. Αφήστε τη βδομάδα να κυλήσει, προσπαθώντας να καλυτερέψετε τη σχέση σας και όχι να τη διαλύσετε, εφόσον αυτό δεν το θέλετε ούτε και εσείς. Δείτε τα μικροκαυγαδάκια που ίσως υπάρχουν με το σύντροφό σας και δεν είναι ουσιαστικά σαν ερωτικό παιχνίδι, για να δώσετε μια άλλη διάσταση επικοινωνίας μεταξύ σας.