Social Icons

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Σάββατο 28 Απριλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν και οι ανακαλύψεις που θα κάνετε, θα σας δείξουν τη σωστή κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Τηρήστε τα όρια σε κάθε δραστηριότητα σας και θα εξαφανιστούν όλα σας τα διλήμματα. Όμως, ιεραρχήστε τις προτεραιότητές σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε την προετοιμασία των επόμενων σχεδίων σας, γιατί ο χρόνος τρέχει και δε σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να τα αφήσετε για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διορθώστε όσα σας ενοχλούν στις σχέσεις σας, αλλά δεχτείτε την κριτική που θα σας κάνουν αγαπημένα πρόσωπα χωρίς να γκρινιάζετε.

ΛΕΩΝ: Διατηρήστε τις ισορροπίες ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή, μοιράζοντας ισόποσα το χρόνο σας. Κινηθείτε ευέλικτα και δυναμικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βολιδοσκοπήστε τις καταστάσεις καθώς η τύχη θα είναι περισσότερο με το μέρος σας αυτό το διάστημα και διορθώστε τα κακώς κείμενα.

ΖΥΓΟΣ: Αναπτύξτε τη διάθεση που έχετε για δημιουργία, αλλά διαλέγοντας προσεκτικά τους συνεργάτες σας. Μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διώξτε από το μυαλό σας δυσάρεστες σκέψεις και μετά περάστε στη δράση. Μην πιέσετε τους γύρω σας αν θέλετε να υπάρχει σύμπνοια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οργανώστε το χρόνο σας και βάλτε προτεραιότητες για να μη μείνουν τα σχέδιά σας στα λόγια, αλλά να γίνουν και πράξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε πως εκφράζετε τις πεποιθήσεις σας, γιατί έχουν τη δύναμη ή να σας ανεβάσουν ψηλά ή να σας στείλουν στο κατώτερο σκαλοπάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε τις ενέργειές σας και ζητήστε εξασφάλιση, αποφεύγοντας τις ακραίες συμπεριφορές. Βάλτε τον καθένα στη θέση του, γιατί δεν παίρνει αναβολή.

ΙΧΘΥΣ: Να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας για να μπορείτε να διεκδικήσετε δυναμικά τα δικαιώματά σας. Βάλτε μια σειρά στα σχέδιά σας και μην πλάθετε σενάρια.