Social Icons

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Καινούρια δεδομένα αλλάζουν τα οικονομικά σας και είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσουν τις επαγγελματικές σας προοπτικές, οπότε φανείτε πιο διορατικοί με τις εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε διαλλακτικοί με τα γεγονότα και αντιμετωπίστε την ερωτική σας ζωή με περισσότερη υπευθυνότητα και προσοχή. Κάτι αλλάζει και θα πρέπει να προσαρμοστείτε ανάλογα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες επαγγελματικές σας απαιτήσεις και φροντίστε να διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο κάποιες συναλλαγές. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε πιο ευέλικτοι σε μια καινούργια κατάσταση που θα αφορά μια συνεργασία σας. Δείξτε ότι μπορείτε να αλλάξετε συμπεριφορά όταν οι περιστάσεις το προστάζουν.

ΛΕΩΝ: Οικονομικές ανακατατάξεις θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Τολμήστε να προχωρήσετε περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στην εργασία σας που θα έρθουν με κάπως περίεργο τρόπο. Δεχτείτε τις με περισσότερη αισιοδοξία και κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίστε μια σχέση σας με ιδιαίτερη σοβαρότητα και αξιοποιείστε την κοινωνική σας ζωή. Μια ιδιαίτερη συνάντηση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεωρείστε ορισμένες από τις κοινωνικές σας σχέσεις και αν χρειαστεί προσανατολιστείτε πάνω σε κάποια καινούργια δεδομένα. Η ερωτική ζωή θα σας προβληματίσει ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεχτείτε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές αλλαγές και παράλληλα προωθείστε οικονομικές συμφωνίες που δείχνουν να βρίσκουν ένα πεδίο στήριξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε ανοικτοί σε συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες, καθώς προτάσεις και νέα σχέδια θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συναλλαγές σας θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικές. Εσείς χρειάζεται να επιμείνετε περισσότερο στα κομμάτια του χαρακτήρα σας που είναι ανταγωνιστικά.

ΙΧΘΥΣ: Οι έρωτες έρχονται μέσα από καινούριες γνωριμίες, αλλά το εγώ σας χρειάζεται πρώτα τις ανταποκρίσεις του άλλου. Μην την πατήσετε από την πολύ αυτοπεποίθηση.