Social Icons

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιείστε την φαντασία σας και το δημιουργικό σας ταλέντο. Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά σας προβλήματα με θάρρος και με πιο αισιόδοξη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρηματοοικονομικές υποθέσεις θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς σας. Το πρώτο μισό της μέρας θα σας προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες στα αισθηματικά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα, και προωθείστε με πάθος τους επαγγελματικούς σας στόχους στην συνέχεια. Η καριέρα σας παίρνει τώρα μια σημαντική στροφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντικές αλλαγές στα δεδομένα, θα σας οδηγήσουν να αναδιοργανώσετε τον χώρο σας και να επαναπροσδιορίσετε τούς στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή, γιατί μερικά αγαπημένα πρόσωπα θα εκφράσουν τα παράπονά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εύκολη θα είναι η προσωπική σας προβολή στους κοινωνικούς κύκλους και γι’ αυτό επιβάλλεται να κάνετε βήματα προόδου στα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο συναισθηματικός τομέας θα σας προβληματίσει ευχάριστα, αλλά προσέξτε την υγεία σας που μπορεί να κλωνιστεί από τις εντάσεις των ημερών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η έντονη δραστηριότητα στο φιλικό περιβάλλον, μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικό έρωτα. Προσπαθήσετε να μείνετε περισσότερο μόνοι και να ανασκοπήσετε τα πεπραγμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καριέρα σας θα πάρει μια νέα κατεύθυνση, ενώ η συμμετοχή σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας προσφέρει ευκαιρίες ανέλιξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξηγήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια στον εργασιακό χώρο και ασχοληθείτε με επαγγελματικές συνεργασίες στην συνέχεια. Οι σχέσεις σας θα σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δημιουργικά σχέδια μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες στην δουλειά σας. Η περίοδος αυτή θα σας σπρώξει να συναντήσετε κόσμο, αλλά και να ερωτευτείτε με πάθος.

ΙΧΘΥΣ: Ορισμένα θέματα στην δουλειά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν, αλλά παράλληλα θα σας προσφερθούν καλές ευκαιρίες για να περάσετε καλά.