Social Icons

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Κυριακή 22 έως 28/4/18


ΚΡΙΟΣ: Οι επιπολαιότητες σε αυτή τη φάση της ζωής σας δεν επιτρέπονται και δεν συγχωρούνται, γι’ αυτό σκεφτείτε με ψυχραιμία και βάζοντας μπροστά τη λογική. Εξάλλου, πρέπει να ξέρετε πως όσο και αν τα προβλήματα μεταξύ σας, σας φαίνονται αξεπέραστα, όλα μπορούν να διευθετηθούν αν αφήσετε στην άκρη τα πείσματα και τις προκαταλήψεις. Να είστε προσεκτικοί και μην υποκύψετε σε υπερβολές και βιαστικές κινήσεις, επειδή θα βλέπετε ότι ευνοείστε. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός δε θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας, γι’ αυτό μην ξεπεράσετε τα όρια.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε τέλος σε ότι σας άγχωνε και σας στρεσάριζε, ώστε να μπορέσετε να προγραμματίσετε ταξίδια που είχατε αναβάλει, να βάλετε μπροστά σχέδια που είχατε ματαιώσει και να αποκαταστήσετε τα κακώς κείμενα στην προσωπική σας σχέση. Γλυκαίνει η συναισθηματική σας ζωή και γεμίζει ρομαντισμό και ερωτισμό, βοηθώντας σας παράλληλα να πάρετε αποφάσεις, κάνοντας σωστές αναθεωρήσεις και παραμερίζοντας κάθε ψυχολογική πίεση. Παράλληλα ασχοληθείτε με θέματα εργασίας που είχατε παραμελήσει και βρείτε λύσεις που θα είναι αποδοτικές και συμφέρουσες για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε τα προβλήματα του εργασιακού χώρου στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το αντίθετο, γιατί έτσι ξεφεύγετε κατά πολύ του στόχου σας και μπερδεύετε τη ζωή σας, χωρίς να υπάρχει λόγος. Εάν κάποιοι αμφισβητήσουν τις ικανότητές σας, δεν χρειάζεται αμέσως να αντιδράσετε αρνητικά, ενώ μπορείτε με επιχειρήματα να τους κάνετε να αλλάξουν γνώμη. Έχετε αυτή την ικανότητα, εκμεταλλευτείτε την και μην την αφήνετε να πάει χαμένη. Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας, για να καταλάβετε τι ρόλο παίζουν οι άλλοι και να μην πέσετε σε παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και ενώστε τις δυνάμεις σας, για να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα. Κοινωνικά καλέσματα θα είναι αναπόφευκτα, αλλά προσπαθήστε να μην κάνετε έξοδα παραπάνω από αυτά που σας επιτρέπονται. Σκεφτείτε πως για να επεκτείνετε τη φήμη σας και να δείξετε την αξία σας, δεν χρειάζεται να σπαταλάτε αλόγιστα χρήματα. Κάντε καινούριες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και εκδηλώστε την αγάπη σας στα φιλικά σας πρόσωπα. Πραγματοποιήστε ευχάριστες συζητήσεις με τους φίλους σας και βελτιώστε το προφίλ σας στον κοινωνικό περίγυρο.

ΛΕΩΝ: Αισθανόμενοι ψυχική ευφορία, θα θελήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, όμως, φροντίστε να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από το σύντροφό σας. Δώστε του περισσότερες ελευθερίες και προσπαθήστε να του έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη, εάν θέλετε να προχωρήσει αυτή η σχέση. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από κάποιο άτομο γνωστό σας που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον, γιατί εκτός του ότι θα είναι προσωρινό, πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να εκμεταλλευτούν το αδύνατο σημείο σας, καταλήγοντας να πέσετε θύμα των συναισθημάτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επικεντρωθείτε στην υπάρχουσα σχέση σας που ακόμα έχει πολλά να σας προσφέρει και μην αφήνεστε σε ικανοποιήσεις της ψυχικής σας διέγερσης και της ανασφάλειάς σας. Έτσι κι αλλιώς η γοητεία που θα εκπέμπετε, θα υπερθερμάνει την ερωτική σας ζωή και οι εξελίξεις που θα έχετε θα είναι ανώτερες από αυτές που περιμένατε. Κάντε σχέδια για το κοινό σας μέλλον και εκφράστε ο ένας την αγάπη του για τον άλλο. Χωρίς να ελέγξετε τα δεδομένα, μη βιαστείτε να εφαρμόσετε κάποια σχέδια.

ΖΥΓΟΣ: Οι αναμνήσεις του παρελθόντος, ενδέχεται να περάσουν σαν κινηματογραφική ταινία από το μυαλό σας, αλλά δεν πρόκειται να σας χαλάσουν τη συναισθηματική σας ηρεμία. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε με ήρεμο τρόπο και ήπιους τόνους κάποιες προστριβές, για να μην χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί, αλλά ούτε και να έχει επιπτώσεις ο ψυχικός σας κόσμος. Κρατήστε ως κύριο στοιχείο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας, βάζοντας μπροστά τον αυθορμητισμό σας, για να πλησιάσετε περισσότερο άτομα που θέλετε και να διαπιστώσετε τα κοινά σας στοιχεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε όσες ευκαιρίες σας παρουσιαστούν και προσπαθήστε να μη χάσετε καμία. Καλυτερεύει η ατμόσφαιρα στη σχέση με το σύντροφό σας, αφήνοντάς σας να απολαύσετε μια όμορφη μέρα μαζί, κάνοντας από κοινού πράγματα που θα ευχαριστούν και τους δυο σας. Εκφράστε τις ιδέες και τους στόχους σας, φροντίζοντας να είστε κατανοητοί στους άλλους για να πετύχετε άμεση αναγνώριση σε κάποιους κύκλους που συναναστρέφεστε. Θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε, όπως και θα ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με κάποιους συγγενείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στη σκέψη σας θέματα του παρελθόντος, αλλά κυριαρχώντας μόνο διάφορες ευχάριστες αναμνήσεις. Ο λάθος χειρισμός του λόγου πάνω στον εκνευρισμό σας, μπορεί να ξεσηκώσει κάποιους να κινηθούν εναντίον σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις τους, για να μην εναντιωθούν οι καταστάσεις στα σχέδιά σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί για να ξαναβρεί και πάλι τους ρυθμούς του και να εκδηλωθούν και πάλι οι κρυφές σας ικανότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν κάποιοι ζητήσουν τη βοήθειά σας, θα ήταν φρόνιμο να μην τους το αρνηθείτε, ιδιαίτερα εάν κάποιοι από αυτούς σας στάθηκαν και σας στήριξαν στο παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε όσο χρόνο μπορείτε για να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας και φροντίστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τους φίλους ή το σύντροφό σας. Μην αφήσετε ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας να σας ξεφύγουν και να πάνε χαμένες, ενώ μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε και να δείτε τα έσοδά σας να εκτινάσσονται στα ύψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται και να γίνονται πραγματικότητα και όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι θα σταθείτε αρκετά τυχεροί στην αναζήτηση συντρόφου. Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που κρύβουν εντάσεις, για να μην αφήσετε περιθώρια να δημιουργηθεί παρασκήνιο σε βάρος σας. Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας και την ξεχωριστή ικανότητα που έχετε να διεισδύετε στο βάθος των καταστάσεων που σας προβλημάτισαν, για να μη χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

ΙΧΘΥΣ: Αρκετές στιγμές μέσα στη μέρα θα παρασυρθείτε και θα αντιδράσετε υπερβολικά χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε ψύχραιμα πριν πείτε λόγια που θα στενοχωρήσουν άτομα που δε θα θέλατε ή κάνετε λάθη από βιαστικές κινήσεις. Εάν μερικές φορές πιστεύετε ότι υπάρχουν άτομα που δε σας κατανοούν, μη το παίρνετε τόσο βαριά και γίνεστε μυστικοπαθείς. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα εάν αποφύγετε να δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια σε βάρος σας.