Social Icons

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να αναγνωρίσετε τα σωστά άτομα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις επαφές αλλά και τις βοήθειες που μπορούν να σας δώσουν τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Χωρίς να το καταλάβετε η καλή σας εικόνα και η αναγνώρισή σας από το περιβάλλον, διαμορφώνει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κατακτήσετε την επιτυχία.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επαγγελματική ζωή αλλά και τα οικονομικά σας δείχνουν να απογειώνονται. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία, είναι η υιοθέτηση μιας νέας στάσης ζωής από σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δημιουργικές εμπνεύσεις θα βρουν καινούρια σημεία εφαρμογής. Οι εξελίξεις θα σας σπρώξουν σε νέες κατακτήσεις και αναζητήσεις.

ΛΕΩΝ: Θα κάνετε αρκετές επαφές και συζητήσεις που θα αφορούν καινούργια επαγγελματικά σχέδια. Νομικά θέματα που θα σχετίζονται με το σπίτι θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα και επιβάλλεται να διαφυλάξετε τις συνεργασίες και το καλό σας όνομα.

ΖΥΓΟΣ: Η αλλαγή πλεύσης στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί  συναλλαγές και συμφωνίες που πιθανόν να έχουν και νομικό χαρακτήρα. Ίσως προκύψει και ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έντονοι προβληματισμοί και ανταλλαγές απόψεων θα διαμορφώσουν την προσωπικότητά σας και θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εξέλιξη σας και νέες συνειδητοποιήσεις θα αποτελέσουν τις νέες παραμέτρους που θα στηριχτεί η επαγγελματική σας ανέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές επαφές και συζητήσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας, ενώ τα αισθηματικά σας αρχίζουν και πάλι να αναζωπυρώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις προβάλλοντας νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Δείξτε τη δημιουργικότητάς σας κάνοντας αναμόρφωση στο χώρο σας.

ΙΧΘΥΣ: Αρχίστε να βλέπετε αλλιώς τις καταστάσεις που υπάρχουν και θα διαπιστώσετε ότι σας ανοίγονται νέες προοπτικές. Δείξτε λίγη προσοχή στις οικογενειακές σας υποθέσεις.