Social Icons

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Είναι προτιμότερο να μένετε σταθεροί στις απόψεις σας, απ’ το να τις αρνείστε όταν σας συμφέρει. Μην υπολογίζετε σε άλλους εκτός από τον εαυτό σας για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Πλησιάστε άτομα που θαυμάζετε και αν θέλετε να είστε κοντά τους, παλέψτε το. Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά καλή αφού θα έχετε δίπλα σας αγαπημένα πρόσωπα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να αναθερμάνετε το κλίμα σε μια σχέση σας που έχει ψυχρανθεί. Επειδή τα προβλήματα δε θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας, ασχοληθείτε σοβαρά με ότι εκκρεμεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε χώρο και χρόνο σε κάποιες σχέσεις σας για να αποκτήσουν σταθερότητα. Σταματήστε να αναλύετε τις καταστάσεις είτε είναι θετικές, είτε αρνητικές.

ΛΕΩΝ: Μπορεί ορισμένοι από τους προβληματισμούς σας να είναι ακόμα ζωντανοί, αλλά στη συνέχεια θα μπορέσετε να διακρίνετε πιο καθαρά τις επιλογές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις σε ότι επιδιώκετε θα είναι ενθαρρυντικές και θα μπορείτε με άνεση να κινηθείτε και αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά σας το κλίμα θα γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστο.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να ξεφύγετε από τις παγίδες που κάποιοι θα προσπαθήσουν εσκεμμένα να σας στήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε θέματα που θα σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον, φροντίστε να είστε οργανωμένοι για να ξέρετε πως θα κινηθείτε χωρίς να προκαλέσει αντιδράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαμηλώστε τους τόνους και ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Ίσως σας προβληματίσει κάτι και να χρειαστεί να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε συμπεριφορά και γίνετε πιο υπομονετικοί με όσους σας περιβάλλουν. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο αν μάθετε να αφήνετε τα πάντα να γίνονται στην ώρα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας ακόμα και αυτές που έχουν υποστεί σημαντική φθορά. Ίσως η τύχη σε ορισμένες περιπτώσεις σας βοηθήσει με κάπως ανορθόδοξο τρόπο.

ΙΧΘΥΣ: Μην ανησυχήσετε αφού καταστάσεις που θα πάρουν τέλος θα αποβεί ευνοϊκό για σας, καθώς θα ξεκινήσετε νέες διαδρομές που θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο.