Social Icons

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Τρίτη 17 Απριλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Συζητήστε με το ταίρι σας αυτά που σας προβληματίζουν, για να σεβαστεί την ανάγκη σας για απομόνωση. Εφαρμόστε τις ιδέες σας χωρίς δισταγμό και θα βρείτε ανταπόκριση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ολοκληρώστε τις εργασίες σας για να μπορέσετε να μείνετε μέσα και να ξεκουραστείτε. Ακόμα και αν η μέρα ήταν δύσκολη, βγείτε έξω με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μη φανείτε αδικαιολόγητα σπάταλοι στα μάτια των συνεργατών σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να εξομαλύνετε διαφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, οπότε μην εμπιστεύεστε τους πάντες.

ΛΕΩΝ: Αν θέλετε να ζητήσετε χάρη από οικογενειακά πρόσωπα μην αδιαφορείτε για τις ανάγκες τους. Πριν βγάλετε συμπεράσματα για κάποια πρόσωπα, μπείτε λίγο στη δική τους θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολογίζατε, έχετε τα περιθώρια να κάνετε αλλαγές. Έχετε την άνεση να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε περισσότερο τα νεύρα σας που λόγω συγκυριών θα τεντώσουν. Όσοι ψάχνετε τη δέσμευση αρχίστε να είστε πιο εκδηλωτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περιορίστε τα θέματα που ανοίγετε, γιατί αν συνεχίσετε έτσι θα πάθετε υπερκόπωση. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείστε με άτομα είναι ενάντια στις αρχές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανοιχτή και ξεκάθαρη συζήτηση με άτομα του οικογενειακού χώρου θα εξομαλύνει καταστάσεις. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας κάντε κάτι για να το αλλάξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η απομάκρυνση από την καθημερινότητα έστω και για μία μέρα είναι απαραίτητη. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ξεχνάτε ούτε λεπτό ότι οι εγωισμοί δε χωράνε σε προσωπικές σχέσεις. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε παραμέτρους στον εργασιακό χώρο πριν προβείτε σε ουσιαστικές ενέργειες.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί θα κάνετε μεγάλα λάθη. Εάν μάθετε να είστε καλοί ακροατές θα αποκτήσετε καλύτερες σχέσεις.