Social Icons

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Για να αλλάξουν κάποιοι συμπεριφορά απέναντί σας, χρειάζεται να βάλετε όρια. Δείξτε αποφασισμένοι στο να κάνετε ενέργειες που θα κατοχυρώνουν τα κεκτημένα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην υπολογίζετε σε υποχωρήσεις συνεργατών για να προχωρήσετε τα θέματά σας. Αναζητήστε νέες μεθόδους για να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας χωρίς να κάνετε μεγάλη προσπάθεια. Κάντε μια προσπάθεια να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν παγώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δίνετε συνέχεια χωρίς να ζητάτε, σίγουρα κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Η έλξη που θα νιώσετε για ένα νέο πρόσωπο θα είναι αμοιβαία.

ΛΕΩΝ: Τις απαντήσεις που ψάχνετε θα σας τις δώσει φιλικό σας πρόσωπο. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να αναβάλει την υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βγάλει από επαγγελματικά αδιέξοδα. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες για να μην τις βρείτε μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να δείτε θετικά το μέλλον, απαλλαγείτε από παλιά προβλήματα. Κινηθείτε άμεσα σε μια συνεργασία και να αποδείξετε ότι έχετε αυτοπεποίθηση και ετοιμότητα στις όποιες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάθετε από τα λάθη σας, αλλά αποφύγετε τις δυνατές συγκινήσεις. Η μέρα θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός σοβαρού θέματος που σας έχει απασχολήσει έντονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μόνο η ειλικρίνεια μπορεί να σας εγγυηθεί αρμονικές σχέσεις. Εξαλείψτε εμπόδια που δε σας άφηναν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από τα αισθηματικά ή οικογενειακά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να μην επωμίζεστε τα προβλήματα των άλλων, γιατί και ο οργανισμός σας έχει όρια. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο για ανάπαυση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να προσθέσετε πράγματα που θα παραμορφώσουν την εικόνα σας. Αρκεστείτε σε έξυπνες λύσεις που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας.

ΙΧΘΥΣ: Ο τομέας της τύχης θα είναι για άλλη μια φορά στο πλευρό σας, βοηθώντας σας να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να τις αξιοποιήσετε για δικό σας όφελος.