Social Icons

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Εάν κάποιος σας πίκρανε χωρίς να το θέλει, συγχωρήστε τον και μην είστε σκληροί. Η ηρεμία και η ξεκούραση θα αποδειχθούν οι πιο σοφές επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε όταν κάποια άτομα είναι παρόντα φαίνεται το ενδιαφέρον σας για αυτά. Ξεκολλήστε από το παρελθόν, ακόμα και αν κάποιος σας το υπενθυμίζει.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην αντέξετε τις εντάσεις, γι’ αυτό μην τις προκαλέσετε. Σχέσεις και συνεργασίες θα ευνοηθούν, αρκεί να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τα πρόβατα από τα ερίφια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε ότι συμβαίνει με σύνεση και λογική, αποφεύγοντας να ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Προσέξτε μη φανείτε αλαζόνες σε άτομα που δεν πρέπει.

ΛΕΩΝ: Θα χρειαστεί να κάνετε συζητήσεις και επαφές για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, γι’ αυτό φυλαχτείτε από ξαφνικές αποκαλύψεις που μπορεί να σπιλώσουν την καλή σας εικόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε με αποφασιστικότητα τα σχέδιά σας, καθώς η μέρα έχει τη δυνατότητα να σας δώσει καλές προϋποθέσεις για να επιτύχετε σημαντική πρόοδο.

ΖΥΓΟΣ: Επαναπροσδιορίσετε την θέση σας απέναντι σε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν και εισπράξτε αντίστοιχα την θετική τους ανταπόκριση σαν επιβράβευση της μέχρι τώρα συμπεριφοράς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στις κατευθύνσεις σας και γι’ αυτό θα πρέπει να φανείτε πολύ προσεχτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η οικονομική κατάσταση θα παρουσιάσει αύξηση, αλλά δε θα λείψουν κάποιοι σοβαροί προβληματισμοί για τις μελλοντικές σας επιλογές ή την διαχείριση περιουσιακών σας στοιχείων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε καχύποπτοι και επιφυλακτικοί σε προσφορές που θα σας γίνουν από άτομα που δε γνωρίζετε και διερευνήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας ενός σχεδίου που ίσως διαχειριστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιήσετε το αλάθητο ένστικτό σας για να κάνετε σωστές επιλογές και κινήσεις. Η καλή σας τύχη θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις στους τομείς που προβληματίζεστε ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΣ: Θέματα γραφειοκρατίας θα επιλυθούν πιο εύκολα, ενώ μπορείτε να περιμένετε και την βοήθεια από κάποια άτομα που σχετίζονται με τις υποθέσεις σας.