Social Icons

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε σύγχυση και περνάτε μια μεταβατική περίοδο που τίποτα δε σας αρέσει από αυτά που υπάρχουν και ότι υπάρχει δε σας ικανοποιεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν αναθεωρήσετε μερικές από τις ιδέες σας, τίποτα δεν είναι δυσεπίλυτο. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και προβλήματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να μάθετε να είστε συνετοί στις αποφάσεις σας και να είστε πιο προσεκτικοί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρκετές τυχερές στιγμές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά οι αντιξοότητες που θα υπάρχουν θα σκιάζουν την καλή ψυχολογική σας διάθεση.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ξεκαθαρίσετε άμεσα το τοπίο από την παρουσία προβλημάτων που είναι αισθητά στη συναισθηματική σας σχέση για να έρθουν τα καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βιαστείτε να δεχτείτε προτάσεις ή κοινοποιείται τα σχέδιά σας αν οι όροι δεν είναι ευνοϊκοί, γιατί προέχει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές και στις συμφωνίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Προστατέψτε την υγεία σας και αξιοποιήστε τις στιγμές τύχης που θα σας δοθούν. Δεχτείτε την πραγματικότητα και μην κολλάτε σε ότι είναι οριστικά χαμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε μέσα σε συνεργασίες που έχουν ζωτική σημασία για εσάς τώρα αλλά και στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ετοιμαστείτε για νέους αγώνες και αναλάβετε νέες ευθύνες. Προσέξτε τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε για να μη βάλετε σε κίνδυνο τα επαγγελματικά σχέδια ή τον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατηθείτε μακριά από αντιθέσεις στον εργασιακό χώρο και μην ξοδεύετε χωρίς λόγο τα χρήματά σας. Δεν πρόκειται να γίνει κάποιο θαύμα για να βγείτε από το αδιέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη σκέφτεστε απερίσκεπτα και βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τη συναισθηματική σας σχέση ή για τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε αναλάβει να φέρετε σε πέρας.


ΙΧΘΥΣ: Για να υλοποιήσετε κάποιες από τις προσδοκίες σας θα πρέπει και κάτι να θυσιάσετε. Φανείτε συντηρητικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας.