Social Icons

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Για να γίνουν οι απόψεις σας αποδεκτές πρέπει να της εξηγήσετε με σαφήνεια. Δεχθείτε με επιείκεια και κατανόηση τις εξηγήσεις που έχουν να σας δώσουν κάποιοι φίλοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Λύστε άμεσα ένα πρακτικό πρόβλημα πριν σας δημιουργήσει αναστάτωση. Για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε τολμήστε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην είστε υπερβολικά ψυχροί με ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά γιατί θα παρεξηγηθείτε. Με σταθερές κινήσεις θα μπορέσετε να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεχθείτε τις θέσεις και τις απόψεις ενός συνεργάτη που προσπαθεί με τον τρόπο του να σας βοηθήσει. Σταματήστε να παραπονιέστε για πράγματα τα οποία ξέρετε ότι δε θα αλλάξουν.

ΛΕΩΝ: Μην υποτιμάτε γεγονότα που ξέρετε πως επηρεάζουν τον επαγγελματικό σας χώρο. Κάποιες επαγγελματικές επαφές μπορεί να κρύβουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μην επιτρέψετε στον κάθε άσχετο να παίξει με το νευρικό σας σύστημα.

ΖΥΓΟΣ: Κλείστε παλιούς λογαριασμούς που σας αγχώνουν και λυτρωθείτε. Εάν έχετε λειτουργήσει σωστά και δίκαια, θα δικαιωθείτε από το αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία επαγγελματική σας πρόταση θα υποστηριχθεί από τους συνεργάτες σας. Αλλάξτε την εξωτερική σας εμφάνιση και μαζί με αυτήν και την ψυχική σας διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφραστείτε δημιουργικά για να δείξετε τα κρυφά σας ταλέντα. Εδραιώστε κάποια πράγματα για τα οποία έχετε αγωνιστεί και βρείτε τρόπους να ανανεώστε την ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη γίνετε έρμαιο των καταστάσεων, γιατί υπάρχουν δυνατότητες να λυθούν υποθέσεις που εκκρεμούσαν. Με ρεαλισμό όλα μπορούν να τακτοποιηθούν και μάλιστα προς όφελός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα δικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να λυθεί μια παρεξήγηση με το σύντροφό σας. Λειτουργήστε διπλωματικά αν κάποια βασική σας επιθυμία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.


ΙΧΘΥΣ: Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι θα ζήσετε μια από τα ίδια, γιατί το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας δώσει μια γεύση από όσα θα συμβούν στη συνέχεια.