Social Icons

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Η αυτοπεποίθηση, το τετράγωνο μυαλό και η δημιουργικότητα θα είναι τα προσόντα σας για να κάνετε μια νέα αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι προτάσεις θα γίνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και διαφωνίες που μπλοκάρουν την πορεία σας, αλλά θα επηρεάσουν και την ψυχολογία σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πλανητικό σκηνικό θα ενισχύσει το δυναμικό και γοητευτικό σας στοιχείο, ώστε να εντυπωσιάζετε τους άλλους. Φροντίστε να είστε περισσότερο αποδοτικοί, αποφασιστικοί και λιγότερο εκνευρισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε συνεργασίες που έχουν μείνει πίσω, αλλά να είστε περισσότερο προσεκτικοί όσον αφορά το παρασκήνιο, αλλά και κάποιους επιτήδειους που θα προσπαθήσουν να σας εκθέσουν.

ΛΕΩΝ: Διατηρήστε κάποιες ισορροπίες τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, κάτι που το χρειάζεστε πραγματικά και γενικότερα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ερωτική σας ζωή θεμελιώνει μια νέα εποχή, οπότε αξιοποιήστε τις καλές στιγμές και μη βιαστείτε να κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις για αυτόν τον τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Διατηρήστε ενεργό τον ανταγωνισμό σας με το άλλο φύλλο σε λογικά πλαίσια πάντα, κουβεντιάστε με το σύντροφό σας και πάρετε αποφάσεις από κοινού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες που αποσκοπούν σε λύσεις ή στην ανανέωση του ερωτικού σας σκηνικού, θα φέρουν βελτίωση εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το μέλλον μπορεί να σας τρομάζει, αλλά ήρθε η ώρα των μελετημένων κινήσεων και των λύσεων των εσωτερικών σας προβλημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αντιξοότητες δε θα λείψουν, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο η ψυχή σας θα σας βοηθήσει αρκετά καλά τη στιγμή που θα το χρειάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η στασιμότητα θα αρχίσει να απομακρύνεται και μια καλύτερη εποχή θα ετοιμάζεται για εσάς. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να επαναπαυθείτε , καθώς η γενική κατάσταση θα παραμένει ευαίσθητη και συχνά κρίσιμη.


ΙΧΘΥΣ: Οι δύο τομείς που θα μονοπωληθούν το χρόνο και την προσοχή σας, θα είναι οι προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις και οι τρέχουσες εξελίξεις στην καριέρα σας.