Social Icons

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε «στοπ» στους περίεργους και θρασείς που εισβάλουν και υπεισέρχονται στα προσωπικά σας θέματα. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην είστε συνέχεια σε επιφυλακή.

ΤΑΥΡΟΣ: Κινητοποιηθείτε σε θέματα που σας αφορούν και μπορούν να σας αποδώσουν οικονομικά οφέλη. Φέρτε τα δημιουργικά σας ταλέντα στην επιφάνεια, για να βοηθηθείτε σε καινούρια επαγγελματικά σχέδια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε αν ανατραπούν πράγματα που θεωρείτε δεδομένα. Καταπιαστείτε με εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσετε και όχι με ανούσια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε εκμεταλλευθείτε την επιμονή σας και αφήστε στην άκρη τον εκνευρισμό. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αμφισβητούν την αξία σας και λάβετε υπόψη τις συμβουλές φίλων που σας ξέρουν καλά.

ΛΕΩΝ: Ότι θέλετε να πείτε εκφράστε το ευγενικά και θα γυρίσει προς όφελός σας. Μην αφήσετε την ερωτική σας ζωή να τελματώσει και να φτάσει σε αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για την επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων, βάλτε σε εφαρμογή τα μέσα που διαθέτετε. Δεν είναι φρόνιμο να μεταφέρετε την πίεση και τον εκνευρισμό της δουλειά σας στον οικογενειακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Σταματήστε να φέρεστε εγωιστικά και επιτρέψτε σε ένα φίλο σας να πει την άποψή του. Δείξτε ευσυνειδησία και δημιουργικότητα, για να εδραιώσετε τη θέση σας στην εργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην καταβάλλεστε από σκέψεις, που το μόνο που σας δημιουργεί είναι άγχος. Πριν δώσετε τα χέρια σε μια συνεργασία, πρέπει να προβληματιστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε ότι αποφασίσετε να ακολουθήσετε, κάντε πιο προσεκτικές επιλογές και κινήσεις. Τολμήστε να πείτε ότι έχετε έξω από τα δόντια, γιατί όταν προσποιείστε δεν είστε ο εαυτός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε. Για να μην πλήττετε και ψυχοπλακώνεστε, βρείτε τρόπους να περνάτε εποικοδομητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη λογική που διαθέτετε, για να λύσετε κάποια προβλήματα που σας ταλανίζουν. Εάν κάνετε πρακτικές κινήσεις, δε θα σας δημιουργηθεί ούτε φόβος, ούτε άγχος.


ΙΧΘΥΣ: Βρείτε ψυχική ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αλλαγές που θέλετε, αλλά και αυτές που δεν περιμένετε θα φτάσουν στον επαγγελματικό σας χώρο και θα είναι για καλό.