Social Icons

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούλιος...
ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ

Στις 1 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με το Δία στην Παρθένο, φέρνει ευνοϊκά γεγονότα ειδικότερα σε προσωπικό επίπεδο. Αποφάσεις επισημοποίησης  καθώς και κέρδη είναι μερικά από τα καλά που φέρνει αυτή η ευνοϊκή όψη.

 

Στις  3 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, φέρνει αναγνώριση στο επαγγελματικό χώρο και διορατικότητα για καλύτερες αποφάσεις, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης θα υπάρχει τάση στο να παρεκκλίνετε από τα σχέδιά σας.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 4 στον Καρκίνο, με τη συμμετοχή του Πλούτωνα και του Ουρανού σε δυσαρμονία. Δυσκολίες και αναπάντεχα προβλήματα θα εμφανιστούν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Στις 5 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Θα είστε δεκτικοί σε ότι ακούτε, αλλά θα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα.

Στις 6 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Άρη στο Σκορπιό. Ιδιαίτερα τυχερή όψη για κέρδη και συνεργασίες, αλλά και για να προσελκύσετε κάποιο πρόσωπο.

Στις 7 ο Ερμής και ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνουν ένταση, νεύρα και εκρηκτικές συμπεριφορές. Η ανασφάλεια θα κυριαρχεί ωθώντας σας να κρατάτε αμυντική στάση. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, αυξάνοντας τα παράπονα και κάνοντας τα εύκολα να φαίνονται δύσκολα.

Στις 8 ο Ερμής στον Καρκίνο σε εξάγωνο με το Δία στην Παρθένο, κάνει συζητήσεις και επαφές να βρίσκουν το στόχο τους, ενώ ταυτόχρονα ισορροπεί συναίσθημα με λογική για να παρθούν σωστές αποφάσεις.

Στις 10 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Άρη στο Σκορπιό, αυξάνει τη δημιουργικότητα και βοηθάει σε διεκδικήσεις. Συλλέξτε πληροφορίες, οργανώστε σωστά το χρόνο σας και όλα θα κυλούν ομαλά.

Στις 12 η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα και ο ερωτισμός στο χώρο γίνεται πιο έντονος. Συναισθήματα, πάθη και κρυμμένα ερωτικά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, ζητώντας από εσάς να ζήσετε την κάθε στιγμή χωρίς ενδοιασμούς και δισταγμούς. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος).

Στις 14 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα, φέρνοντας εύνοια σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές επαγγελματικού χαρακτήρα. Ρυθμίστε εκκρεμότητες αλλά μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, καθώς η σκέψη σας δε θα έχει ωριμάσει.

ΚΡΙΟΣ: Βήμα- βήμα όλα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους και η ζωή σας βρίσκεται σε σωστή πορεία. Τώρα που σταματούν τα πισωγυρίσματα, βρείτε τους ρυθμούς σας, ανακτήστε τον ενθουσιασμό σας και δείξτε την εμπιστοσύνη σας απέναντι σα άτομα που έχουν αποδείξει ότι την αξίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σχέσεις με τους γύρω σας σε όλους τους τομείς τους προηγούμενους μήνες ήταν κάπως υπερβολικές έως ακραίες κάποιες φορές. Επικεντρωθείτε στις σχέσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, τροποποιώντας παραμέτρους που προκαλούν αναστάτωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καθημερινότητά σας αρχίζει να καλυτερεύει και αισθάνεστε πιο όμορφα και γεμάτοι ενέργεια. Κάντε τα απαραίτητα βήματα για να βάλετε τα θεμέλια στα σχέδιά σας και προσεγγίστε τους στόχους σας με αργά και σταθερά βήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έφυγαν από πάνω σας αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις που είχατε αναλάβει και έτσι ο μήνας θα είναι πιο ανάλαφρος και αρκετά διασκεδαστικός. Το μυαλό σας ξεκουράζεται, βλέπετε τη ζωή με πιο θετική στάση και θέλετε να απολαύσετε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Αρχίζουν να υποχωρούν οι πιέσεις που δεχθήκατε, δίνοντας τη σκυτάλη στην ανεμελιά και την ξεκούραση. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ονειρευτεί, γιατί μέσα από εκεί θα βρείτε λύσεις σε τρέχοντα ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνεχίστε να εργάζεστε πάνω στα τρέχοντα θέματά σας και στις νέες ευκαιρίες που θα υπάρξουν και πάλι, χωρίς να αφήσετε το φόβο να σας στερήσει την επιτυχία. Θα έχετε αρκετή δουλειά να κάνετε και ευκαιρία για ταξίδια μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας και ότι σχετίζεται με αυτόν θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο και το δεύτερο μήνα του καλοκαιριού. Εφόσον τακτοποιήσατε εκκρεμότητες και προφυλάξατε τα έσοδά σας θα νιώθετε άνετα και πιο σίγουροι για το αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εργαστείτε πάνω σε ότι έχετε ήδη ξεκινήσεις και βάλτε στην άκρη άχρηστες προτάσεις. Ονειρευτείτε για το μέλλον και σημειώστε πρόοδο στα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαλλαγείτε από καταστάσεις και πράγματα που δε χρειάζεστε, είτε είναι κακές συνήθειες, είτε σχέσεις και άτομα. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να αλλάξετε ρόλους και από να σηκώσετε το παράστημά σας απέναντι σε ότι ανακόπτει την πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διατηρήστε τη θετική στάση και τον ενθουσιασμό που έχετε για τη ζωή, συνεχίζοντας να δουλεύετε σκληρά και κάνοντας έξυπνες επιλογές. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να πάτε προς την σωστή κατεύθυνση και να αποκομίσετε οφέλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πορεία που έχετε διαλέξει γίνεται σαφέστερη αυτό το μήνα και αισθάνεστε ότι μπορείτε να δείτε καλύτερα την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε. Τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή και η διπλωματία θα βοηθήσει στην καριέρα αλλά και στις συναλλαγές σας.

ΙΧΘΥΣ: Η διάθεσή σας απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε και στα οικογενειακά σας πρόσωπα βελτιώνεται αισθητά, ενώ θα νιώθετε πως πλέον έχετε και ελευθερία κινήσεων.


ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ

Στις 16 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, δημιουργεί τάσεις για έντονη κριτική , νεύρα και ζήλιες. Είναι μία δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική όψη, καθώς φέρνει αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο και η επιρροή του διαρκεί. Καθώς ο Ήλιος κάνει και τρίγωνο με τον Άρη στο Σκορπιό, αν χρησιμοποιήσετε σωστά την ενέργειά θα διατηρήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερος. 

Στις 19 ο Ερμής στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, απαιτεί υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους. Η όψη είναι αρκετά καλή για να πάρετε αποφάσεις, αρκεί να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες καθώς η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου δε συγχωρεί λάθη.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 20 στον άξονα Αιγόκερου- Καρκίνου, με την Αφροδίτη στο Λέοντα σε τρίγωνο  με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη. Οι συζητήσεις δε θα βρίσκουν το στόχο τους και θα υπάρχει ασυνεννοησία και ένταση και στον κοινωνικό χώρο. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Στις 27 ο Ερμής στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.

Στις 29 ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, φέρνει απρόσμενα γεγονότα που θα απαιτήσουν σημαντικές αποφάσεις. Συνεργασίες ή σχέσεις δοκιμάζονται και ορισμένες ίσως φτάσουν στο τέλος τους. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος,  Ζυγός και Αιγόκερως).

Στις 30 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, κάνοντάς σας επικοινωνιακούς με τετράγωνη λογική. Θα αναλύετε τα πάντα και θα προτιμάτε την αυτοσυγκέντρωση στη λήψη αποφάσεων.

ΚΡΙΟΣ: Η ενέργεια που διαθέτετε παρά τα γεγονότα που ζήσατε τελευταίως παραμένει υψηλή, οπότε εκμεταλλευτείτε την προς όφελός σας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποκαθιστώντας παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν είτε από λάθος δικό σας, είτε από τρίτα πρόσωπα, θα επανέλθει η τάξη και η ισορροπία στην καθημερινότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρίσκεστε στην αρχή του νέου σας ταξιδιού και εσείς βάζετε τα όρια και τους κανόνες. Ζητήστε τη βοήθεια όσων εμπιστεύεστε και εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Διαχωρίζοντας τη λογική από το συναίσθημα δεν πρόκειται να πέσετε σε παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε προσκλήσεις για εξόδους που θα αναπτύξουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Τα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε θα φέρουν μια αίσθηση «φρεσκάδας» που τη χρειάζεστε απεγνωσμένα για να ξεκολλήσετε από την καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ: Χρησιμοποιήστε τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας και δοκιμάστε κάτι νέο. Δημιουργικές ενασχολήσεις θα σας βοηθήσουν να ευημερήσετε. Βελτιώστε τον προσωπικό σας χώρο και κάντε το σπίτι σας πιο φιλόξενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε το έναυσμα στους συνεργάτες σας να δημιουργήσουν μαζί σας καθώς είστε πιο ικανοί απ’ όσο έχετε μέχρι τώρα συνειδητοποιήσει.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε στο έπακρο ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, ακόμα και αυτές που οι άλλοι δε δίνουν προσοχή. Οι μικρές καθυστερήσεις που θα υπάρχουν στον εργασιακό χώρο θα είναι παροδικές και ανίκανες να χαλάσουν το πρόγραμμά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανάμεσα στους φίλους σας υπάρχουν άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας υποστηρίξουν, δίνοντάς σας ταυτόχρονα νέες ευκαιρίες για επαγγελματική και οικονομική ενίσχυση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απολαύστε το χρόνο σας και με αργά και σταθερά βήματα ακολουθήστε το σωστό δρόμο που θα σας πάει στην κορυφή. Ευκαιρίες θα υπάρχουν άφθονες για να προχωρήσετε σε ένα υγιές μέλλον, οπότε ξεμπερδέψτε μια και καλή από το παρελθόν που σας πλήγωσε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν απροσδόκητες αλλαγές σε τομείς που ίσως δεν είχατε υπολογίσει, αλλά δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνουν εμπόδιο στην ανάπτυξη σας. Είναι σημαντικό να κάνετε μια πραγματική αξιολόγηση για να βελτιώσετε τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εμπιστοσύνη προς τους άλλους αυξάνεται ακόμα και αν θα είστε εν μέρει διστακτικοί με αποτέλεσμα να επιτρέψετε σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι σας στηρίζουν να σας βοηθήσουν προσωπικά αλλά και επαγγελματικά.
                                 
ΙΧΘΥΣ: Στον επαγγελματικό χώρο προσπαθήστε να κάνετε επαφές με άτομα που ταιριάζει ο τρόπος που σκέφτεστε και μην παραμελήσετε υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και έρθετε σε δύσκολη θέση στην πορεία.