Social Icons

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Με το να εκνευρίζεστε χωρίς λόγο και να είστε απότομοι δε θα ωφεληθείτε σε τίποτα. Θα νιώσετε καλύτερα μόλις απομακρυνθούν οι πιέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν είναι πολύ πιθανές. Ομορφύνετε την καθημερινή σας ζωή κάνοντας ότι γεμίζει την ψυχή σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβείτε σε καινούριες γνωριμίες για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας αποφύγετε παγίδες του εργασιακού σας χώρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτού αντιληφθείτε το μέγεθος της προσφοράς που σας γίνεται φροντίστε να είστε σεμνοί. Απομακρυνθείτε τάχιστα από άτομα που δεν έχουν και δεν είχαν να σας δώσουν τίποτα.

ΛΕΩΝ: Επιβάλετε να φανείτε πιο προσεκτικοί στις ερωτικές σας επιλογές. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας για να μπορέσετε να κάνετε εργασιακά ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προχωρήστε μπροστά αφήνοντας πίσω όσα σας έχουν πονέσει και σας έχουν πληγώσει. Επωφεληθείτε από μια ευκαιρία που θα σας δοθεί για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις που σας εμποδίζουν να δείτε τα καλά. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να είστε έτοιμοι για αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό για να χειριστείτε τις καταστάσεις καλύτερα. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, αφού πρώτα δείτε ποιοι αξίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο, γιατί μπορεί να πληγώσετε τους γύρω σας. Εάν δεν είστε σαφείς, ενδέχεται να συμβούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, απομονωθείτε για λίγο. Διασκεδάστε με φίλους και αλλάξτε για λίγο την καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ρυθμίστε εκκρεμότητες που δε σας επιτρέπουν να σηκώσετε κεφάλι. Αναθεωρήστε κάποιες από τις απόψεις σας, όσο είναι ακόμα νωρίς.


ΙΧΘΥΣ: Στη δύσκολη διαδρομή που είχατε να διανύσετε το χρόνο αυτό, μάθατε να διεκδικείτε σωστά αυτά που σας ανήκουν, διατηρώντας ένα συντηρητισμό στις κινήσεις σας.