Social Icons

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Κυριακή 12 έως 18/7/15

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 13, η ωριμότητα της επαφής χωρίς πείσματα και εγωισμούς, θα σας δείξει τι ακριβώς συμβαίνει και θα ανακουφιστείτε. Οι ευθύνες επί των εξελίξεων θα διαμοιραστούν δίκαια και η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να υγιαίνει με ένα ανανεωτικό τρόπο. Εξυπηρετείστε τις βασικές σας ανάγκες περιφρουρώντας τη σχέση με το σύντροφό σας από τους εξωτερικούς παράγοντες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, διανύετε μια εύθραυστη εποχή στα ερωτικά σας θέματα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μερικές αρχές σας είναι αναχρονιστικές και κάποιες άλλες τις έχετε προδώσει από συμφέρον. Φτάστε σε τελικές αποφάσεις, εντοπίζοντας τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις, για να πάρουν τέλος τα πειράματα που κάνετε με εναλλακτικές στρατηγικές και να καταγράψετε τα αποτελέσματα με ακρίβεια. Έχετε την ανάγκη να σας αγαπούν και να σας προσφέρονται, αλλά από την άλλη δεν έχετε την υπομονή και την ανοχή που χρειάζεται για μια νέα ερωτική ιστορία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί ο ένας στους νόμους του άλλου. Είναι απαραίτητη ανάγκη να ισορροπήσετε για να μην κάνετε το λάθος να ανοίξετε για αλλού τα πανιά σας, ενώ η σχέση σας έχει ακόμα πορεία μπροστά της. Εμβαθύνετε ο καθένας χωριστά και μετά και οι δυο μαζί στις ερωτικές προδιαγραφές της σχέσης σας και τις αντιλήψεις. Ακόμα και αν υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις που θα δημιουργήσουν ένα συναισθηματικό κενό, αυτό θα επιβάλλει ένα πιο λογικό μοντέλο προσέγγισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στις 16 στο ζώδιό σας, αφήστε τον εαυτό σας να κάνει μια νέα γνωριμία και ζήστε κάτι ξεχωριστό που ακόμα και αν δε θα είναι μόνιμο, θα είναι θετικό ως εμπειρία. Εάν περιορίσετε την εριστικότητα που έχετε τις περισσότερες φορές, θα αισθανθείτε την ένταση του έρωτα και τη φρεσκάδα που μπορεί να σας δώσει μια ανανεωμένη σχέση. Το καυτό σεξαπίλ σας και ο έκδηλος ερωτισμός σας, θα καίνε καρδιές, ενώ δεν αποκλείεται ο συγκλονιστικός έρωτας που θα ζήσετε να καταλήξει σε σχέση ζωής.

ΛΕΩΝ: Γεφυρώστε μέσα από συζητήσεις ευαίσθητες ή φιλικές, τυχόν διαφορές, χωρίς να χάσετε τον αισθησιασμό και τη γοητεία σας. Δείτε με σοβαρότητα ένα φλερτ, όμως, μην το επιδιώξετε μόνο και μόνο για να μην έχετε μοναξιά. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και σύνθετες, αλλά δε θα είναι δύσκολο να κάνετε τη συγκρότηση του ψυχισμού σας. Χρησιμοποιήστε την εργασία ή τις συναναστροφές σας, για να αναπληρώσετε τις εσωτερικές σας ελλείψεις. Η αισιοδοξία σας θα ανέβει αισθητά και οι προτάσεις για συνεργασίες, εκτός από πολλές, θα είναι και αρκετά ενδιαφέρουσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 18, κινηθείτε ώριμα και με λογική, ώστε να μη χάσετε το μέτρο και προβείτε σε υπερβολές. Θα πρέπει να θυμάστε πως όσο και αν οι συνθήκες σας ευνοούν, θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις τόσο με τους συνεργάτες, όσο και με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τους άλλους, γιατί ίσως βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν είχατε καταφέρει να κλείσετε οριστικά ή ίσως ζήσετε τις συνέπειες από λάθη συμπεριφοράς που έγιναν στον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Ενισχύστε εκ νέου τα επαγγελματικά σας με καινούριους τρόπους και ιδέες. Μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις σε γεγονότα που θα είναι καθοριστικά για τη ζωή σας.
Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα παράπονα που έχετε συσσωρεμένα μέσα σας. Θα νιώθετε παραμελημένοι λόγω του άγχους που θα σας καταβάλλει, όμως, αν δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις σας θα ανταπεξέλθετε με ευκολία στις λιγότερο καλές περιόδους της ζωής σας. Ανοιχτείτε και εκφράστε με περισσότερη άνεση, τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, τις σκέψεις, τις ιδέες και τα επιχειρήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13, η ευχάριστη τροπή που θα πάρουν τα επαγγελματικά σας σχέδια θα σας κάνει να ακολουθήσετε μια νέα τακτική στις συνεργασίες και στα έξοδά σας. Οι ιδέες σας μπορούν να αποδειχθούν επικερδείς και θα τα καταφέρετε αν πείσετε και τους πιο επιφυλακτικούς συνεργάτες σας. Όσοι από εσάς, δεν είστε τόσο φιλόδοξοι, θα μπορέσετε να περάσετε το μεγαλύτερο διάστημα της εβδομάδας, μέσα σε ευχάριστες φιλικές συντροφιές, να διασκεδάσετε, ακόμα και να ταξιδέψετε κάπου. Η συναισθηματική σας ζωή, θα περάσει μερικές σύντομες, αλλά δυνατές αισθησιακές συγκινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να γνωρίσετε και να δημιουργήσετε σχέσεις με αξιόλογα άτομα. Το εύστροφο μυαλό σας, θα ωθήσει τους ανθρώπους που σας συναναστρέφονται, να σας προσεγγίσουν περισσότερο για να μοιραστούν μαζί σας τα προβλήματα και τα μυστικά τους, αλλά και για να ζητήσουν τη συμβουλή σας. Χρησιμοποιήστε τις θετικές επιδράσεις που θα έχετε από τις συζητήσεις, προς όφελός σας, προσέχοντας την τάση που έχετε να βάζετε πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας, γιατί η επιθυμία σας να βρίσκεστε διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής μπορεί να σας κάνει να συμπεριφέρεστε άκαμπτα και σχολαστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 14, αν συνεχίσετε να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, είναι σίγουρο το πώς το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να δημιουργήσετε αντιπάθειες. Παραδεχθείτε τις αδυναμίες σας και αν χρειαστεί να είστε πιο διαλλακτικοί, ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας για να συμβιβάσετε τα αντίθετα, κάντε το και θα υπάρξουν και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που θα σας βοηθήσουν. Το ομαδικό πνεύμα σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις, θα είναι τα όπλα σας για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να συμβάλετε σε μια αργή αλλά σταθερή ανάκαμψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο μοναδικός συνδυασμός ερωτισμού και αισθησιασμού που έχετε, σας κάνει πολύ ελκυστικούς. Διαθέτετε πάντα και εκείνο το γλυκό και φιλικό χαμόγελο, που σας κάνει να αρέσετε σε όλους. Οπότε, μην αφεθείτε στις αρνητικές επιρροές, που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν μια ψυχοσωματική υποτονικότητα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, κοιμηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο και αν προκύψουν μικρά προβλήματα υγείας, μην τα αμελήσετε. Η προσωπικότητά σας εντυπωσιάζει, ακόμα και αν περνάτε δύσκολα. Εκμεταλλευτείτε το όσο μπορείτε.


ΙΧΘΥΣ: Με τον Άρη και τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 15, ο τομέας που συναντάει πρόβλημα είναι ο οικονομικός σας, καθώς δε διαχειρίζεστε καθόλου συνετά τα χρήματά σας. Παρόλα αυτά, με τη βοήθεια της τύχης που ποτέ δε σας εγκαταλείπει, έχετε  καταφέρει να κλείσετε αρκετές τρύπες, ώστε να μην αποδιοργανωθείτε τελείως. Στον εργασιακό σας χώρο δώστε προσοχή στον τρόπο που διαπραγματεύεστε με τους συνεργάτες σας για να μη δυσκολέψουν οι επαφές μεταξύ σας. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν πραγματικά, για να αποβάλλετε το στρες και το άγχος που σας προκαλεί η καθημερινότητα.