Social Icons

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΚΡΙΟΣ: Επιδιώξτε να έχετε καλό κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γιατί έτσι θα ξεπεράσετε πιο εύκολα τα προβλήματα στην εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Διαλέξτε καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες από τους εγωισμούς. Για μια παλιά σας υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη, θα παρουσιαστούν νέοι ορίζοντες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι πιο ωφέλιμο να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των στόχων και των επιθυμιών σας και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει αυτά που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καθημερινή σας ζωή θα είναι γεμάτη με τα επαγγελματικά σας θέματα, που θα απορροφούν σχεδόν όλο το χρόνο σας, στερώντας σας αρκετές απολαύσεις.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα θα είναι μια ανάσα για εσάς τόσο για να ανανεώσετε την προσωπική σας σχέση ή να αφεθείτε σε μια σχέση που έρχεται σε όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας γιατί σίγουρα το έχετε ανάγκη. Η διπλωματία είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγείτε από τη δύσκολη θέση την ώρα της έντασης.

ΖΥΓΟΣ: Εάν το ταίρι σας φαίνεται αδιάφορο, φταίνε οι υποχρεώσεις και οι καταστάσεις. Φρέσκος αέρας αρχίζει να πνέει στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και δε θα είναι τόσο εύκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και επιτρέψτε να σας βοηθήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε από μόνοι σας και μη ζητάτε μονίμως τη συμπαράσταση των άλλων σε ότι θέλετε να κάνετε. Δε χρειάζεται να εμπλέξετε στη ζωή σας, άτομα που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και δημιουργείτε συνέχεια σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς να υπάρχει λόγος. Εάν οι πηγές εσόδων που έχετε ανακαλύψει έχουν στερέψει, ξεκινήστε πλάνα για να βρείτε καινούριες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε θα ήταν άσχημο να κάνετε μια προσπάθεια για να μπορέσετε να συνυπάρξετε αρμονικά με τους γύρω σας. Με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία, θα φέρετε σε πέρας όλες τις ανειλημμένες σας υποχρεώσεις.


ΙΧΘΥΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας, αλλά και με τους ανθρώπους που εκτιμάτε. Νέες προοπτικές στη ζωή σας θα σας φέρουν πιο κοντά με άτομα κύρους που θα σας αναβαθμίσουν στην ιεραρχία.