Social Icons

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΜΑΪΟΣ 2015

Οι εξελίξεις στη χώρα μας τρέχουν και όλοι ρωτούν να μάθουν τι θα γίνει στη συνέχεια. Ναι μεν η πορεία που έχουμε μπροστά μας θα είναι δύσκολη, αλλά η Ελλάδα είναι χώρα που αντέχει και πάντα ξαναγεννιέται.
Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι θα συμβεί αστρολογικά ανάμεσα στους δύο αρχηγούς, ρίχνοντας περισσότερο βάρος στο χάρτη του κυρίου Τσίπρα, καθώς είναι αυτή τη στιγμή και ο πρωθυπουργός μας.


Ο κύριος Σαμαράς, γεννήθηκε στις 23/5/1951 στην Αθήνα. Η περιοριστική επιρροή του Κρόνου που τον ακολουθεί μέχρι τον Μάιο του 2016, δρομολογεί την ήττα, αλλά ακόμα και την αποχώρησή του από το πολιτικό σκηνικό, ενώ δεν αποκλείονται νομικές περιπέτειες και θέματα υγείας.

Ο κύριος Τσίπρας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Ιουλίου 1974. Στον αστρολογικό του χάρτη κυριαρχεί το στοιχείο του νερού, που δείχνει άτομο με ευαισθησίες. Σημαντική παρουσία έχουν στο χάρτη του και τα ζώδια του αέρα, κάτι που τον κάνει αρκετά ευέλικτο και προσαρμοστικό στις εκάστοτε συνθήκες. Η μικρή παρουσία του στοιχείου της γης δείχνει μικρό ενδιαφέρον για τα υλικά αγαθά και τις συμβατικές αξίες. Πρόκειται για ένα άτομο που ζει περισσότερο με το συναίσθημα και τη καρδιά, ένα άτομο που συνεπαίρνεται από ενθουσιασμό και γι αυτό μπορεί σε στιγμές η έλλειψη προνοητικότητας και κοινής λογικής να του στοιχίσει ακριβά.
Κυρίαρχοι πλανήτες του είναι ο Ποσειδώνας, ο Ερμής και ο Ήλιος.
Ο Ποσειδώνας τον προικίζει με απεριόριστη φαντασία και έμπνευση αλλά η θέση στο χάρτη του τον κάνει μυστικοπαθή, ο Ερμής  τον προικίζει με γρήγορα αντανακλαστικά και οξυδέρκεια, ενώ ο Ήλιος τον κάνει  χαρισματικό με ηγετικές ικανότητες. 

Τα κυρίαρχα ζώδια του με σειρά σπουδαιότητας είναι ο Καρκίνος, οι Δίδυμοι και ο Λέων. Ο Καρκίνος του χαρίζει ευαισθησία, φαντασία και εξαιρετική εξυπνάδα. Οι Δίδυμοι τον προικίζουν με ζωτικότητα, κινητικότητα, περιέργεια, οξυδέρκεια και ευελιξία. Ο Λέων τον κάνει να λάμπει.

Ο Ήλιος του κυρίου Τσίπρα είναι σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό της Γερμανίας, γεγονός που υποδηλώνει εκκρεμότητες. Υπάρχει μια αντίθεση μεταξύ του Κρόνου της Γερμανίας και του Ποσειδώνα της Ελλάδος, κάτι που υποδηλώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα εξαναγκάσει αργά ή γρήγορα τη Γερμανία να εγκαταλείψει τα ανεδαφικά της σχέδια και να προσγειωθεί στη πραγματικότητα.
Ο Βόρειος Δεσμός του Τσίπρα είναι σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο της κυρίας Μέρκελ  και ο Ουρανός του σε σύνοδο με το γενέθλιο Ποσειδώνα της και σε τετράγωνο με τον Ήλιο της. Αυτές οι όψεις φανερώνουν ότι θα υπάρχει ισχυρή αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο προσωπικοτήτων και ότι η αναμόχλευση που θα προκαλέσει η ελληνική πλευρά θα δυναμιτίσει και θα αποσταθεροποιήσει το έργο της κυρίας Μέρκελ.
Μια πολύ δύσκολη πλανητική συγκυρία για την Ελλάδα, η αρχή της οποίας τοποθετείται τον Νοέμβριο του 2015, είναι η  διέλευση που πραγματοποιεί ο Κρόνος από τον αστρολογικό χάρτη της χώρας και σχηματίζει όψη με τον Ποσειδώνα της και αυτόν του κυρίου Τσίπρα.


Είναι μια όψη που έχει μεγάλη επικινδυνότητα για εξαπάτηση, προδοσία και απώλειες, μια και ο Ποσειδώνας θολώνει την κρίση και δεν μας αφήνει να σκεφτούμε λογικά, οδηγώντας μας σε λανθασμένες αποφάσεις. Αυτή τη περίοδο θα πρέπει ο Πρωθυπουργός της χώρας να μη στηρίζεται αποκλειστικά στη δική του αντίληψη των πραγμάτων, αλλά να έχει άτομα απόλυτης εμπιστοσύνης στο πλάι του, που θα μπορούν να τον καθοδηγήσουν για να αποφύγουμε τα χειρότερα.