Social Icons

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε λίγη από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας, για να γίνει καλύτερη η σχέση σας. Εξαντλήστε τώρα που μπορείτε τα περιθώρια για να γλυκάνετε τη σχέση σας και να συμφιλιωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μην κουράζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, με τις υπερβολικές σας απαιτήσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρασυρθείτε σε ακραίες αγορές, προσπαθώντας να καλύψετε την αγοραστική σας μανία. Πολλές φορές η ευαισθησία σας, δε σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα λογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, δε χρειάζεται να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Επιβάλλεται να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στους προβληματισμούς των γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Καινούριες κοινωνικές επαφές θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Για να νιώσετε καλά εξισορροπήστε  τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σωστοί χειρισμοί θα δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για τον εργασιακό σας χώρο. Σε θέματα τιμής και ήθους δική σας ή των άλλων, φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ: Μη φερθείτε επιπόλαια σε υποθέσεις που δεν έχετε κατανοήσει καλά ή δε γνωρίζετε όλα τα δεδομένα. Αναζητήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας για να ξεκουράσετε μυαλό και σώμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε πιο σοβαροί με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, που δεν κατανοούν εύκολα το χιούμορ σας. Ενεργήστε με τέτοιο τρόπο ώστε να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό κάποιες εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αποκάλυψη μυστικών θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, γι’ αυτό διαφυλάξτε τα καλύτερα. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε κάθε είδους συζήτηση που μπορεί να σας φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία της υποθέσεις σας, ζητώντας τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων που δε θα σας την αρνηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε σε επαγγελματικά σας θέματα να μονοπωλούν το χρόνο και τη ζωή σας. Είναι πολύ πιθανό πάνω σε μια συζήτηση να αντιμετωπίσετε κριτική που θα σας στενοχωρήσει.


ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να πετύχετε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον εργασιακό σας χώρο και να πετύχετε καλές συνθήκες εργασίας. Βάλτε μπροστά τα δημιουργικά σας σχέδια, υπολογίζοντας πάντα τις αντοχές του οικονομικού σας τομέα.