Social Icons

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Ύστερα από τόσες ταλαιπωρίες, ήρθε η στιγμή για έρωτα και καλή ζωή, γιατί σας αξίζει να περάσετε καλά. Μπορεί ο σύντροφός σας να έχει ακόμα αρκετά άγχη, αλλά σίγουρα είστε καλύτερα απ’ ότι στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα θα σας βοηθήσουν με σωστή οικονομική διαχείριση να αυξήσετε τα έσοδά σας. Σταθεροποιήστε τις σχέσεις σας, για να πάψετε να είστε μόνοι και να ξεχάσετε τι σημαίνει μοναξιά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σχέση με το σύντροφό σας αρχίζει να ξανανιώνει και να βρίσκεται σε πιο ασφαλείς δρόμους. Αφού ξέρετε ότι χώρια δεν μπορείτε να ζήσετε, μην αφήνετε τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πιέσεις και τα προβλήματα βρίσκονται πια πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία. Η σχέση σας δε θα μπει στο μικροσκόπιο και έτσι θα έχετε τα περιθώρια να δράσετε όπως θέλετε.

ΛΕΩΝ: Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας, θα σας κάνει υπεραισιόδοξους. Για να μην κουραστείτε ή αγχωθείτε, προσπαθήστε να μη βγαίνετε κατά πολύ από τους ρυθμούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρυνθείτε άμεσα από ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δε σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας. Για να προβείτε σε δεσμεύσεις, σιγουρευτείτε πρώτα αν μπορείτε να δεχθείτε τις απαιτήσεις των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Οι σταθερές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν, μόνο αν ζητάτε συνέχεια περισσότερα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να κάνετε ότι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μην εγκαταλείψετε κάποιες καλές σας συνήθειες, φροντίστε να μην είστε συνέχεια απασχολημένοι. Οργανωθείτε για να κάνετε τη ζωή σας πιο πρακτική και να αποβάλετε το άγχος από την καθημερινότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ότι φροντίζετε πάντα να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, θα δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που υπήρξαν τελευταία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα προβλήματά σας θα αρχίσουν να λύνονται και να διαλύονται με απλούς τρόπους. Συνεχίζετε να είστε πρωτοπόροι στα σχέδιά σας, καθώς δε σας αρέσουν οι κανόνες και τα όρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και περάστε σε φάση μεγαλύτερης δημιουργικότητας. Η ανάγκη για περισσότερη ποιότητα, θα σας ωθήσει να πάρετε καινούριες πρωτοβουλίες.


ΙΧΘΥΣ: Οι αναβολές και οι αναθεωρήσεις τελειώνουν, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε και να ρισκάρετε. Θα έχετε την πολυτέλεια να κάνετε ορισμένους πειραματισμούς, για να κατασταλάξετε ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε.