Social Icons

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΖΥΓΟΣ 2015

Η νέα χρονιά είναι η πιο κατάλληλη για να κάνετε ξεκαθαρίσματα είτε με γνώμονα τη λογική, είτε ενστικτωδώς, να προετοιμαστείτε για αλλαγές και να δείτε τι κινείται στο παρασκήνιο.
Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας τον Απρίλιο, θα σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και ευαίσθητους τους μήνες που ακολουθούν. Κάνοντας τις σωστές επιλογές, δε θα δείτε να συμβαίνουν ανατροπές.
Επαγγελματικά, αλλαγές σχεδίων που μπορεί να προκύψουν θα προκληθούν από τρίτους και θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να πάρετε και πάλι τον έλεγχο. Με σύνεση και λογική, θα πετύχετε τους στόχους σας. Ο Κρόνος θα σταματήσει να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο καθώς το 2015 θα αποχωρήσει από το Σκορπιό, με αποτέλεσμα να αρχίσετε να αισθάνεστε πιο άνετα οικονομικά και κάνοντας έναν σωστό προϋπολογισμό δε θα συναντήσετε προβλήματα με το πορτοφόλι σας.
Συναισθηματικά μέσα Ιανουαρίου με μέσα Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα στις σχέσεις σας εξαιτίας του υπέρμετρου ενθουσιασμού σας. Η ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου θα είναι εξαιρετική για να δεσμευθείτε ή να προβείτε σε μια νέα σχέση.
Η υγεία σας θα είναι σε καλό δρόμο τη νέα χρονιά, για αυτό χρειάζεται να μην ξεχάσετε  να φροντίσετε τον εαυτό σας ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Ξεκινάτε τη νέα χρονιά συνδυάζοντας εργασία και παιχνίδι. Δεν είναι κακό αρκεί να ξέρετε να κρατήσετε ισορροπίες ανάμεσα στα δύο και να  μοιράζεται το χρόνο ανάλογα με τον τομέα που σας χρειάζεται περισσότερο. Η εκκεντρικότητα θα σας χαρακτηρίζει για αρκετές ημέρες ειδικά σε ότι θα αφορά προσωπικά σας θέματα, βάζοντας σε σκέψεις τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βρείτε τη μέση οδό πριν προκληθεί αναστάτωση.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Η κύρια ενασχόληση και προτεραιότητά σας από την αρχή του μήνα θα είναι ο επαγγελματικό χώρος και η τακτοποίηση θεμάτων και εκκρεμοτήτων, που καθυστερήσουν την άνοδο του οικονομικού σας τομέα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο φαίνεται να έχετε καταφέρει να επιβάλλεται την τάξη κι επικεντρώνεστε περισσότερο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και όσους περιλαμβάνουν την οικογένεια σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Η ηλιακή έκλειψη του μήνα, σας ωθεί να αφοσιωθείτε στην προσωπική σας επιτυχία και να ανακαλύψετε τρόπους που θα σας οδηγήσουν πιο γρήγορα σε αυτήν. Συναντηθείτε με νέα άτομα που έχουν να σας δείξουν τρόπους για να κατακτήσετε ότι επιθυμείτε και συλλέξτε πληροφορίες για την πορεία. Απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας φθείρουν και σας κρατούν κολλημένους στο τίποτα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015
Η ολική Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και αυξάνει τη διαίσθησή σας. Παράλληλα φέρνει το τέλος σε καταλήξεις που εκκρεμούσαν. Όπου κινηθήκατε σωστά θα ανταμειφθείτε, καθώς το κακό έχει τον τρόπο να δεχθεί τιμωρία. Μην αγνοήσετε εντελώς τον εαυτό σας για χάρη των άλλων. Αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να ξεφύγετε από προβλήματα.

ΜΑΙΟΣ 2015
Αντισταθείτε σε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε οποιεσδήποτε αλλαγές, καθώς ότι γίνει υπό αυτές τις συνθήκες δε θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Η γνώση πρέπει να κινεί το συναίσθημα και όχι το αντίθετο, αλλιώς θα δεχθείτε εξαπατήσεις και θα πάρετε αποφάσεις λανθασμένες. Δεν υπάρχει λόγος να εγκλωβιστείτε σε τοίχους και να νιώθετε αποπνικτικά, όταν μπορείτε να διαλέξετε το καλύτερο.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
Το καλοκαίρι κάνει την είσοδό του ζητώντας από εσάς να δείξετε υπευθυνότητα, να προγραμματίσετε κινήσεις που θα αφορούν το μέλλον σας και για κανένα λόγο να μη φερθείτε επιπόλαια. Διατηρήστε τον οικονομικό σας τομέα σε σταθερά επίπεδα και μη σας πιάσει μανία για να αποκτήσετε υλικά πράγματα περισσότερα απ’ όσα χρειάζεστε, καθώς δε θα σας κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
Οι φιλοδοξίες σας θα έχουν τον πρώτο ρόλο, ωθώντας σας να αρχίσετε να ονειρεύεστε όλα αυτά που μπορείτε να πετύχετε στη ζωή σας. Προσπαθήστε να είστε πρακτικοί και ρεαλιστές, για να καταλάβουν συνεργάτες και άτομα κύρους που χρειάζεστε δίπλα σας πόσο ικανοί είστε . Κάντε σχέδια που θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν με προθυμία χωρίς να προβάλλουν εμπόδια.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Με την Αφροδίτη που είναι ο κυβερνήτης σας σε ανάδρομη πορεία, ο μήνας που θα διανύσετε θα επηρεάσει σημαντικά το συναισθηματικό σας κόσμο. Επανεξετάστε ότι κάνετε, δώστε περισσότερο χρόνο και χώρο στον εαυτό σας για να γίνουν αυτά που θέλετε και να είστε έτοιμοι να αλλάξετε γνώμες στην πορεία. Μην επιμείνετε σε αποφάσεις που ξέρετε ότι είναι λάθος, μόνο και μόνο για να αποδείξετε τη σταθερότητα των απόψεών σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία τις πρώτες ημέρες του μήνα, αλλά το κλίμα δεν πρόκειται να ελαφρώσει, καθώς στα μέσα Σεπτεμβρίου ξεκινάει ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας. Θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, καθώς οι συναντήσεις και οι επαφές σας θα προσκρούουν σε εμπόδια και η ασυνεννοησία μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
Επικεντρωθείτε στις ευθύνες που έχετε αναλάβει, σε σοβαρά ζητήματα και ενεργήστε σαν ενήλικας. Συνειδητοποιήστε τη σοβαρότητα της ζωής και γίνεται πιο πρακτικοί απέναντι σε ότι σας αφορά. Δείτε σφαιρικά όλες τις πλευρές σε ότι συμβαίνει στη ζωή σας και ακούστε τι έχουν να σας πουν οι γύρω σας, καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν να βγείτε από διλήμματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Στο ξεκίνημα του μήνα συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια, διοχετεύοντας την ενέργειά σας προς τις σωστές κατευθύνσεις. Δραστηριοποιηθείτε στον κοινωνικό χώρο και συλλέξτε πληροφορίες για τα μελλοντικά σας σχέδια. Προς το τέλος του μήνα, μελετήστε πιο διεξοδικά στόχους που έχετε θέσει πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να απολαύσετε τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων. Συγκεντρώστε τη χαμένη σας ενέργεια, ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, αφήστε την τύχη και τη διαίσθησή σας να βοηθήσει στα επόμενα σας βήματα και ετοιμαστείτε για να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά, φορώντας το πιο καλό σας χαμόγελο.