Social Icons

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΙΧΘΥΣ 2015

Εκμεταλλευτείτε το 2015 για να δουλέψετε συνειδητά με το υποσυνείδητο σας και να αντιμετωπίσει παλιά θέματα, τραύματα του παρελθόντος και να αφήσετε πίσω σας ότι πλέον δεν το έχετε ανάγκη.
Μέχρι τα μέσα Μαΐου ο Άρης θα είναι βοηθός σας στο να είστε πιο θετικοί και κυρίως να πιστεύετε στον εαυτό σας. Θα χαθείτε σε ονειροπολήσεις, αλλά δε θα πρέπει να τις μπερδέψετε με ψευδαισθήσεις και αυταπάτες γιατί θα υπάρξουν άτομα που δε θα πρέπει να τους δείξετε εμπιστοσύνη.
Επαγγελματικά θα φερθείτε πιο σοβαρά και υπεύθυνα, θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και στη συνέχεια θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Μέχρι τον Αύγουστο αναζητήστε νέες ευκαιρίες και δουλέψτε εντατικά.
Η ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου είναι ιδανική για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες και αποκομίστε οφέλη για το παρόν και το μέλλον.
Συναισθηματικά θα βρεθείτε πιο κοντά με το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι τέλη Ιουνίου με αρχές Αυγούστου θα ερωτευτείτε και θα βιώσετε την αγάπη.
Αποφύγετε ότι μπορεί να βλάψει τον οργανισμό σας και να είστε προσεκτικοί σε χειρισμούς μηχανημάτων.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Ξεκινήστε τη χρονιά αποκτώντας ένα ημερολόγιο που θα σημειώνετε ότι σημαντικό σας συμβαίνει, ακόμα και αν αυτό μπορεί να είναι ένα όνειρο που θα δείτε καθώς κοιμάστε και είναι έντονο, ζωντανό και διαυγή στο μυαλό σας. Το 2015 θα είστε ιδιαίτερα διαισθητικοί σε σημείο που τα όνειρα θα σας δίνουν πληροφορίες για την πορεία σας. Ανιχνεύστε ακόμα και με αυτόν τον τρόπο τι θα έρθει στη ζωή σας και αναζητήστε έννοιες ή ακόμα και οιωνούς.
  
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Η αυξημένη ενέργεια που θα έχετε θα σας κρατάει μονίμως απασχολημένους και δεν είναι καθόλου κακό, αν σκεφτείτε πως πέφτοντας σε αδράνεια γίνεστε γκρινιάρηδες και οξύθυμοι. Η αφθονία της σωματικής κούρασης κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να βάλετε μία τάξη σε επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θέματα που είναι το φλέγον θέμα σας, αλλά θα σας προσφέρει και ένα συνεχή ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας ώστε να ξεκουράζεστε.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015
Φεύγει η ένταση του προηγούμενου μήνα, δίνοντας τη σκυτάλη στην ηρεμία. Θα αισθάνεστε πλέον σίγουροι για τον εαυτό σας και έτοιμοι να διατηρήσετε τον έλεγχο της ζωής σας και των καταστάσεων. Τα συναισθήματά σας μπαίνουν σε μία τάξη, ώστε να αισθάνεστε και να απολαμβάνετε το καθετί που σας συμβαίνει. Αφιερώστε λίγο χρόνο να συνηθίσετε τις αλλαγές και αφουγκραστείτε τα θέλω σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015
Οι πολλές δραστηριότητες και το γεμάτο πρόγραμμα θα σας κρατήσουν απασχολημένους για όλο το μήνα. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα σας κατακλύζει και αφήστε το μυαλό σας να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Αποφύγετε άτομα που έχουν όρεξη για καυγάδες και διαμάχες και θα σας αποσυντονίσουν. Τον ελεύθερο χρόνο σας περάστε τον δημιουργικά με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΜΑΙΟΣ 2015
Η οικογένεια σας και τα άτομα που την περιβάλλουν, θα έχουν τον πρώτο ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Αξιολογήστε καταστάσεις και προχωρήστε σε αποφάσεις όπου αυτό απαιτείται. Επιδιώξτε επικοινωνία με κάποιο άτομο που δεν έχετε δει για μεγάλο χρονικό διάστημα και σκεφτείτε πιθανούς τρόπους επανασύνδεσης. Όλα έχουν τη λύση τους και αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να βρείτε πιο εύκολα διεξόδους από προβλήματα.
  
ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
Κάντε ότι νομίζετε καλύτερο για εσάς ώστε να επιτύχετε περισσότερα στη ζωή σας και ταυτόχρονα βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και κατ’ επέκταση της υγείας σας. Αλλάξτε συνήθειες επιβλαβείς για τον οργανισμό σας, ακολουθήστε έναν άλλο τρόπο διατροφής και βάλτε στη ζωή σας τη γυμναστική με όποιο τρόπο μπορείτε. Καλυτερεύοντας την καθημερινότητά σας, όλα θα σας φαίνονται πιο εύκολα στο να πετύχετε τους στόχους σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
Αφήστε το παιδί που κρύβετε μέσα σας να βγει προς τα έξω. Χαλαρώστε, διασκεδάστε και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν. Περάστε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και απολαύστε κάθε στιγμή. Οι μπαταρίες σας χρειάζονται γέμισμα και ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός. Δε χρειάζεται κάθε σας μέρα να είναι φορτωμένη με έννοιες και προβλήματα από τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Βρείτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας τραβήξει το ενδιαφέρον και να σας παρακινήσει να δράσετε, ώστε να ασχοληθείτε και πάλι με φλέγοντα θέματα που σας περιβάλλουν. Έχετε αρκετή δουλειά μπροστά σας και αν κάθεστε αδρανείς, τίποτα δε θα λυθεί, ούτε θα προχωρήσει. Βάλτε προτεραιότητες, αν χρειαστεί αλλάξτε στόχους και μην αφήσετε το μυαλό σας να πέσει στο κενό.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Εργαστείτε πάνω σε θέματα που γνωρίζετε και μην καταπιαστείτε με τομείς που δε γνωρίζετε, μόνο και μόνο γιατί κάποιοι θα σας το προτείνουν. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για να πετύχετε. Προτάσεις που θα σας γίνουν για συνεργασίες, μελετήστε τις εξονυχιστικά πριν προβείτε σε αποφάσεις. Ότι διαλέξετε τώρα θα επηρεάσει το μέλλον σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
Μπορείτε να περηφανεύεστε και να καμαρώνετε γνωρίζοντας ότι προσπαθήσατε, δουλέψατε σκληρά και δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι προτεραιότητες που βάλατε αποδείχθηκαν σωστές και τώρα έρχεται η στιγμή της επικύρωσης των κόπων σας και η επιβράβευση των προσπαθειών σας. Από αυτή τη στιγμή σας ανοίγεται ο δρόμος της επιτυχίας για το επόμενα χρόνια.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Η αυξημένη γοητεία σας θα προσελκύει άτομα που δε θα μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σας, ακόμα και αυτά που δε σας αρέσουν. Απολαύστε το όσο μπορείτε, ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε το σύντροφο που επιθυμείτε. Σε επαγγελματικό επίπεδο ίσως χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς και διαπραγματεύσεις για να αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Τα μεγάλα όνειρα που έχετε για να αποχαιρετήσετε τη χρονιά, απαιτούν την προσοχή σας και αρκετή έρευνα πριν προχωρήσετε στην πράξη. Οι πρωτότυπες ιδέες σαφώς είναι άκρως γοητευτικές, αλλά αν δεν υπάρχει τρόπος να υλοποιηθούν δε θα σας προσφέρουν τίποτα. Αφήστε να σας προσεγγίσουν άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς και δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν αγαπημένα πρόσωπα.