Social Icons

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ 2015


Η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό, ενώ θα υπάρχει και αφθονία σε ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και βάλτε σε εφαρμογή νέες ιδέες που φέτος μπορούν να πάρουν μορφή.
Οι περιορισμοί στη ζωή σας το 2015 θα είναι σαφώς λιγότεροι, ενώ ο κυρίαρχος πλανήτης σας Άρης θα μειώσει τις φοβίες και τις ανασφάλειες που νιώθετε.
Επαγγελματικά θα σταθεροποιήσετε τη θέση σας, αλλά παράλληλα θα αυξηθούν και οι δεσμεύσεις σας απέναντι σε συνεργάτες ή άτομα κύρους.
Σε οικονομικό επίπεδο θα έχετε προσφορές, όμως, είναι σκόπιμο να φροντίστε να αποταμιεύετε  καθώς θα υπάρξουν κάποια έξοδα που θα σχετίζονται με τον οικογενειακό και φιλικό σας χώρο.
Συναισθηματικά θα είστε σε θέση φέτος να διακρίνετε  ποιοι είναι αφοσιωμένοι σε εσάς και ποιοι απλώς επαναπαύονται μαζί σας. Ο ρομαντισμός δε θα λείψει από τη ζωή σας, αρκεί να θυμάστε πως πρέπει και εσείς να εκφράζετε τι νιώθετε αν θέλετε να ανοιχθούν οι άλλοι απέναντί σας. Μπορείτε να το πράξετε διατηρώντας τον  έλεγχο και αν περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι ή με το νέο σας αμόρε όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι.
Με την υγεία σας το πρώτο εξάμηνο του 2015, η κούραση που θα νιώθετε κάποιες φορές θα ρίχνει την ψυχολογία σας. Δώστε περισσότερη προσοχή στη διατροφή σας και αν μπορείτε βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. Από τον Ιούνιο και μετά η ενεργητικότητά σας επιστρέφει και η ψυχική σας υγεία θα είναι στα καλύτερά της.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Θα νιώθετε σαν να είστε σε καλό δρόμο καθώς αρχίζει η νέα χρονιά, και θα επικεντρωθείτε στο πως θα προχωρήσετε για να έχετε οφέλη μακροπρόθεσμα. Μπορεί να αισθάνεστε έτοιμοι για να δοκιμάσετε νέες ιδέες ασυνήθιστες και καινοτόμες, μαζί με άτομα που εμπιστεύεστε και σας έχουν αποδείξει την αξία τους. Από τις 15 του μήνα και μετά, θα σας πιάσουν κρίσεις επανάστασης χωρίς όμως να υποχωρεί ο φόβος που νιώθετε για το αύριο, ενώ ταυτόχρονα θα αμφισβητείτε ότι σας κάνει να νιώθετε έξω από τα νερά σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, η ενέργειά σας θα είναι πεσμένη και οι ονειροπολήσεις του μυαλού σας θα σας κάνουν συχνά- πυκνά αφηρημένους. Όμως, το υπόλοιπο μισό του μήνα θα αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια και θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας. Θα ξαναγίνετε ο οδηγός του τιμονιού της ζωής σας και θα αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ταυτόχρονα θα έχετε διάθεση να διασκεδάσετε, να περάσετε χρόνο με φίλους και να ζήσετε ευχάριστα.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015
Με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 20 του μήνα, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και κάντε κάποια βήματα για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Ο Άρης και ο Ουρανός θα φροντίσουν, ώστε ο μήνας των γενεθλίων σας να σας φανεί ξεχωριστός και να περάσετε ξεκούραστα και ανάλαφρα, κάνοντας ότι σας ευχαριστεί.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015
Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που θα επικεντρωθείτε στον οικονομικό σας τομέα. Θα ψάχνετε τρόπους για να αυξήσετε την οικονομική σας ασφάλεια και να διασφαλίσετε τον προϋπολογισμό σας και θα τακτοποιήσετε υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους. Προσπαθήστε να μη σας πιάσουν εμμονές για το τι θα μπορούσατε να κάνετε ώστε όλα να γίνουν καλύτερα. Προτιμήστε να χαλαρώσετε.

ΜΑΙΟΣ 2015
Εξετάστε τα πάντα πολλές φορές για να προλάβετε τυχόν λάθη πριν γίνουν, για να μην είστε αναγκασμένοι στην πορεία να βρείτε τρόπους να τα διορθώσετε. Το μυαλό σας αρκετές φορές μέσα στο μήνα θα ταξιδεύει. Φροντίστε να προσγειωθείτε γρήγορα για να μην αναγκαστείτε στην πορεία να αγωνιστείτε για να είστε σαφείς. Συνεργαστείτε με τους άλλους και μην κρατάτε τα πάντα για τον εαυτό σας.  

ΙΟΥΝΙΟΣ  2015
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα τείνει να σας μπερδέψει υποσυνείδητα, οπότε το αίσθημα απαισιοδοξίας θα προσπαθήσει να σας κυριεύσει. Συγκεντρώστε τις σκέψεις σας και τα θέματα που έχετε να λύσετε και αρχίστε να βλέπετε τις θετικές πλευρές. Μάθετε από τα λάθη του παρελθόντος και κινηθείτε μπροστά, πλέον με καλύτερη κατανόηση του εαυτού σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
Η έντονη ενασχόληση με εξωτερικά θέματα, επαγγελματικές εργασίες και οικονομικές τακτοποιήσεις των προηγούμενων μηνών, θα σας ωθήσουν να θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και σε αυτά που θέλετε να κάνετε για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να νιώσετε καλύτερα. Φτιάξτε το περιβάλλον σας πιο οικείο και κάντε παρέα με άτομα που σας φτιάξουν το κέφι.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Θα έχετε άφθονη ενέργεια όταν θα είναι για να διασκεδάσετε και απίστευτη τεμπελιά όταν θα είναι να δουλέψετε. Ναι μεν πρέπει να ξεκουράζεστε και να αποφορτιστείτε από το άγχος της καθημερινότητας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι για να έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά θα πρέπει να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να επαναπροσδιορίσετε τα α κίνητρά σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου σας βρίσκει ενθουσιώδεις και θετικούς, με όρεξη να εργαστείτε σκληρά, ενώ θα έχετε και ενθουσιασμό για τη δουλειά σας, κάτι που τον τελευταίο καιρό σας έλειπε.
Θα έχετε πρόοδο σε ότι καταπιαστείτε και ταυτόχρονα θα κάνετε νέες ανακαλύψεις που θα σας ενεργοποιήσουν και θα σας ανοίξουν καινούριες πόρτες.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
Θα συνεχίσετε να εργάζεστε και αυτό το μήνα με τη μόνη διαφορά, ότι θα θέλετε να προσθέσετε μέσα σε αυτήν και τη διασκέδαση. Επειδή όμως, δε γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας και δεν πρόκειται να λειτουργήσει σωστά ούτε θα είναι υπέρ σας, καλό είναι να μην τα μπερδέψετε, αλλά να μοιράσετε σωστά το χρόνο για να μη στερηθείτε την ξεκούραση και να μην μπλοκάρετε την επαγγελματική σας άνοδο.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Θα πρέπει να προσπαθήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς η πίεση από τον επαγγελματικό σας χώρου που θα δεχθείτε θα είναι υψηλή. Περνάτε καλά μαζί τους, οπότε αφεθείτε στην παρέα τους και μην κλειστείτε στον εαυτό σας. Συναισθηματικά όσοι είστε ελεύθεροι αφήστε να σας προσεγγίσουν, γιατί καλή η ανεξαρτησία αλλά υπάρχουν φορές που μια αγκαλιά θα είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα σας κάνει να είστε λίγο γκρινιάρηδες, αλλά με την κατάλληλη συντροφιά θα ηρεμήσετε, θα χαλαρώσετε και θα περάσετε όμορφα. Εάν είστε δεσμευμένοι, αναπτύξτε περισσότερο τη σχέση με το σύντροφό σας, πλησιάστε τον για να κάνετε το δεσμό σας πιο βαθύ και απολαύστε στιγμές ευτυχίας. Οι αδέσμευτοι μην επιδοθείτε σε περιστασιακές σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Προετοιμαστείτε για τις γιορτές και φορέστε τα καλά σας.