Social Icons

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΔΥΜΟΙ 2015

Απροσδόκητα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες τη νέα χρονιά που θα βοηθήσουν στο να αρχίσουν να υλοποιούνται, ένα- ένα τα όνειρά σας.
Ο Ουρανός παραμένει στον Κριό, ώστε να κάνετε άλματα προς τα μπροστά και να αγγίξετε τις επιδιώξεις σας. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι αρχές Ιουλίου, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερες αντοχές, αλλά θα χρειαστεί η προσοχή σας, καθώς ο πλανήτης σας Ερμής αυτό το διάστημα θα κινείται ανάδρομα, οπότε να είστε οπλισμένοι με υπομονή καθώς τα πάντα θα μπορούν να στραβώσουν. Μη χαθείτε σε ονειροπολήσεις, φαντασιώσεις, ψευδαισθήσεις ή αυταπάτες και αποφύγετε τάσεις φυγής ή καταχρήσεις .
Επαγγελματικά θα αισθάνεστε μια κάποια ανασφάλεια τόσο για την κατεύθυνση που έχετε διαλέξει, όσο και για τον ρεαλισμό των στόχων και των φιλοδοξιών σας. Ορισμένες φορές θα χρειαστεί να αγωνιστείτε περισσότερο για να δείτε αποτελέσματα. Τον Ιούλιο θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σας.  Και νέες ευκαιρίες για οικονομική άνοδο.
Σε συναισθηματικό επίπεδο κάποιοι θα βιώσετε επιστροφές από το παρελθόν, κάποιοι θα θελήσετε να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις με το άτομο που έχετε αποφασίσει να κατασταλάξετε, ενώ κάποιοι από εσάς θα διώξετε από κοντά σας πρόσωπα που θεωρείτε ότι σας πνίγουν. Από τα μέσα Νοεμβρίου, όλα θα σας φαίνονται ρόδινα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 η συνεχή εγρήγορση του μυαλού σας, θα σας κουράζει παροδικά ωθώντας σας να τεμπελιάζετε και να ξεχνάτε ότι πρέπει να πειθαρχείτε. Εάν αυτό σας βοηθάει να κρατάτε την ψυχραιμία σας και να αποφεύγετε τα νεύρα, δεν υπάρχει πρόβλημα, αντίθετα θα βοηθήσει την ισορροπία της υγείας σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Φεύγοντας το 2014 και δίνοντας τη σκυτάλη στο 2015, θα νιώθετε σα να κλείνει η ζωή σας ένα κύκλο που μέσα έχει κρατήσει κι εσάς και δε θα ξέρετε αν πρέπει να τρέξετε για να βγείτε από αυτόν. Μην τρομοκρατείστε, αλλά κρατήστε την αισιοδοξία σας γιατί θα σας έρθουν πολλές προσφορές. Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο σας φαντάζουν και αν σταματήσετε να υποκρίνεστε θα δείτε πιο ξεκάθαρα τι συμβαίνει γύρω σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Το μέλλον είναι στα χέρια σας και έχετε τη δυνατότητα να το διαμορφώσει όπως θέλετε. Εσείς κρατάτε το τιμόνι, οπότε επικεντρωθείτε σε ότι κάνετε, να είστε ψύχραιμοι, να παίρνετε λογικές και συνειδητές αποφάσεις και να αφήνετε έξω τα συναισθήματά σας ειδικά σε ότι θα αφορά το επαγγελματικό σας μέλλον. Πρέπει να κινηθείτε γρήγορα μια που μιλάμε για τη ζωή και το μέλλον σας. Δε θα σας είναι δύσκολο, μια που πάντα κινείστε με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 
Ο ενθουσιασμός που νιώθετε είναι η εφαλτήριος δύναμη για να κάνετε ένα ακόμα βήμα μπροστά και να ξεκολλήσετε  από τη ρουτίνα που σας περιβάλλει είτε πρόκειται για καταστάσεις, είτε για ανθρώπους. Ο Μάρτιος θα σας δώσει την ευκαιρία που περιμένετε για αλλαγές, οπότε βεβαιωθείτε για τις κινήσεις που θα εκτελέσετε ώστε να ξη βλάψετε από τη βιασύνη τον εαυτό σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015
Μετά από έναν έντονο μήνα που περάσετε, έρχεται ο Απρίλιος κάνοντάς σας να νομίζετε ότι όλα θα είναι πολύ ήρεμα, αλλά μακάρι να ήταν έτσι. Ο εκνευρισμός όσων σας περιβάλλουν θα είναι διάχυτος, με αποτέλεσμα να σας προκαλούν νεύρα, προβλήματα, ενοχλήσεις και ίσως και κάποιες ανασφάλειες. Ο δυναμικός χαρακτήρας σας θα βρει τρόπο να βγει από το αδιέξοδο πριν χειροτερέψουν τα πράγματα, αρκεί να σκεφτείτε με λογική και να μη βιαστείτε να μιλήσετε σε ότι ακούσετε.

ΜΑΙΟΣ 2015
Προβλήματα στην επικοινωνία σας με συνεργάτες, φίλους και οικογενειακά πρόσωπα φέρνει ο Μάιος. Άλλα θα λέτε και άλλα θα καταλαβαίνουν χωρίς να φταίει ο τρόπος που το εκφράζετε. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι γιατί βάζοντας τις φωνές δε θα καταφέρετε τίποτα, παρά μόνο ασυνεννοησία  και αρνητικότητα να σας καταλάβουν. Κάντε τα απολύτως απαραίτητα και τα υπόλοιπα αφήστε τα για αργότερα.
  
ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού ρίξτε περισσότερο βάρος στον επαγγελματικό σας χώρο και σε ότι σχετίζεται με αυτόν. Αγαπήστε αυτό που κάνετε και μην αναβάλλετε άλλο πράγματα που πρέπει να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν. Έχετε άλλη μια ευκαιρία να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να δημιουργηθούν προστριβές και εντάσεις. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προχωρήστε.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
Έχετε μάθει στη ζωή σας να βάζετε πάνω απ’ όλα την εμπιστοσύνη, ειδικά στο να την εισπράττετε από τους άλλους και όταν αυτό δεν είναι εφικτό γίνεστε αναιδείς. Πρέπει να κατανοήσετε ότι δε γίνετε να ισχύει από όλους και αν σκεφτείτε ότι και εσείς οι ίδιοι πολλές φορές προσποιήστε για να κερδίσετε πόντους θα περιορίσετε λίγο τις εκρήξεις σας. Διαχωρίστε αυτούς που σας ενδιαφέρουν από αυτούς που σας αφήνουν αδιάφορους και επικεντρωθείτε στο μέλλον σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Τελειώνοντας το καλοκαίρι θα έχετε αυξημένη διάθεση για να προβείτε σε αλλαγές που θα αφορούν το σπίτι σας. Μπορεί να αλλάξετε διακόσμηση, χρώματα και ορισμένοι από εσάς ακόμα και χώρο κατοικίας αν νιώσετε ότι ο καλλωπισμός δεν του είναι αρκετός. Πριν βιαστείτε να ετοιμάσετε βαλίτσες, μελετήστε σοβαρά τις αποφάσεις σας, γιατί ενδέχεται το βήμα που είστε έτοιμοι να κάνετε να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από ό, τι έχετε συνειδητοποιήσει. 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας δημιουργούν περισσότερα προβλήματα  απ’ όσα σας λύνουν, με αποτέλεσμα να νιώθετε μπερδεμένοι και καθόλου σίγουροι για το τι σκέφτονται. Μην αφήσετε να σας κυριεύσουν ανασφάλειες και βλέπετε παντού φαντάσματα και συνομωσίες εναντίον σας. Ακόμα και αν υφίσταται κάτι τέτοιο, δεν το κάνουν όλοι οπότε μην τους βάζετε όλους στο ίδιο σακί.
  
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
Αξιολογήστε εκ νέου τις σχέσεις σας παλιές και καινούριες. Μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία που θα πάρει χρόνο, όμως, εφόσον τις δείτε πιο ρεαλιστικά και κατανοήσετε τι μπορείτε να περιμένετε από αυτές θα έχετε πιο σαφή εικόνα για το τι θα έρθει μαζί τους και παράλληλα δε θα αγχωθείτε με το ενδεχόμενο ότι ορισμένοι από τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σας τώρα δεν θα είναι για πολύ.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Έχετε κουραστεί αρκετά σωματικά και ψυχολογικά και κρίνεται απαραίτητο να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Διαλέξτε τρόπους χαλάρωσης, απομακρυνθείτε από εντάσεις και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος και ξαναβάλτε το χαμόγελο στην καθημερινότητά σας. Προγραμματίστε μια μικρή εκδρομή που δε θα χαλάσει το φορτωμένο πρόγραμμά σας, αλλά θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε και να αναπνεύσετε ελεύθερα, μακριά από προβλήματα και υποχρεώσεις.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Κάτι σημαντικό γίνεται τον τελευταίο μήνα του χρόνου, που θα αποσπάσει την προσοχή σας από όλους και από όλα. Ότι και αν είναι αυτό, δεν πρέπει για κανένα λόγο να σας γίνει εμμονή και να παρατήσετε ότι κάνατε μέχρι τώρα, γιατί αν το μετανιώσετε δε θα υπάρχει επιστροφή. Οι λεπτομέρειες είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, οπότε μην τις προσπερνάτε τόσο γρήγορα. Αφήστε τη χρονιά να τελειώσει και στην πορεία πάρτε αποφάσεις.