Social Icons

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Οι απαιτήσεις του οικογενειακού και του επαγγελματικού τομέα δε θα σας επιτρέπουν να ζείτε σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα αφήσετε πίσω την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλές φορές νιώθετε έντονα την ανάγκη να πείτε και να κάνετε περισσότερα από όσα σας ζητούν οι άλλοι, αφήνοντας έτσι ακάλυπτα τα προσωπικά σας θέματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Σταματήσετε να είστε απαισιόδοξοι ειδικά εκεί που πρέπει να δώσετε πολλά από τον εαυτό σας. θα σας θυμίσει πως οι βασικές σας προτεραιότητες πρέπει να είναι οι στόχοι σας, ενώ εσείς τον τελευταίο καιρό λειτουργούσατε αντίθετα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να μην προκαλέσετε με λόγια άτομα που ξέρετε πολύ καλά ότι δεν θα σας απαντήσουν στην δική σας γλώσσα, αλλά θα είναι ιδιαίτερα σκληροί.

ΛΕΩΝ: Τακτοποιήστε την προσωπική σας ζωή με ηρεμία και μην αφήσετε να αιωρούνται θέματα που θα αφορούν την καλυτέρευση της ερωτικής σας ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν υπάρξουν τρίτα άτομα που θα σας μεταφέρουν λόγια, προσπαθήστε να μη δώσετε σημασία γιατί δε θα έρθουν με καλό σκοπό.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες, κυκλοφορήστε περισσότερο, αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες και , αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βγάζετε πολύ εύκολα συμπεράσματα και αυτό σας κάνει να μη διατηρείτε τις ισορροπίες. Αποφύγετε να πάρετε επάνω σας ευθύνες που αναλογούν σε άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα θα λειτουργήσει προστατευτικά για τους δεσμευμένους, αφού θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα ενισχυθεί η αλληλοκατανόηση και ο θαυμασμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε υπερβολικές αντιδράσεις από την πλευρά σας στη μεταφορά παραπλανητικών πληροφοριών, για να μη δημιουργηθεί μια χαοτική κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τους όλους έξω από τη συναισθηματική σας ζωή. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, αλλά αυτή τη φορά όχι μόνο με λόγια αλλά κυρίως με πράξεις.


ΙΧΘΥΣ: Οι παρασκηνιακές ραδιουργίες δεν έχουν λόγο στη σχέση σας, εκτός αν θέλετε να κάνετε ευτυχισμένους αυτούς που θέλουν να σας δουν να χωρίζετε.