Social Icons

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε να διατηρήσετε ότι έχετε με σύνεση και όχι παρασυρόμενοι από ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες και η τύχη θα σας χαμογελάσει και πάλι.

ΤΑΥΡΟΣ: Έρωτες του παρελθόντος έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή σας, όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεχθείτε προσκλήσεις, αποφύγετε να διασκορπιστείτε σε πολλά ενδιαφέροντα και μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να κρατάτε το θυμό μέσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαλύσετε τη σχέση σας μην απαιτήσετε από το σύντροφό σας παραπάνω απ’ ότι σας προσφέρει, απλά και μόνο για να ρίξετε κάπου τις ευθύνες και να μην τις επωμιστείτε εσείς.

ΛΕΩΝ: Οι όποιες δυσκολίες ή διλήμματα έχετε, θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται, όπου με καθαρότερο μυαλό θα βρείτε το σωστό τρόπο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποια συναισθήματα είναι αληθινά και μόνιμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να είστε πιο εκδηλωτικοί για να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί και προσεγγίστε και εσείς με άνεση τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και κάντε τους να σας ακολουθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί μια υγιής αισθηματική σχέση που θα σας συντροφεύει στο παρόν, αλλά και στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε στιγμές ψυχολογίας να ταρακουνήσουν τη σχέση σας ή αφήνετε τα οικονομικά προβλήματα να μπαίνουν ανάμεσά σας μειώνοντας την επικοινωνία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε λίγο πιο ενεργητικοί στη λήψη αποφάσεων της σχέση σας και μην αναγκάζετε το σύντροφό σας να αποφασίζει μόνο αυτός και για τους δυο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φανείτε ανεκτικοί σε ότι αφορά συμπεριφορές άλλων που δε σας αρέσουν. Αφού ανήκετε σε αυτόν τον πλανήτη, προσαρμοστείτε στο κλίμα που επικρατεί.


ΙΧΘΥΣ: Μη δημιουργείτε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, για να εδραιώσετε αυτά που θέλετε. Καινούριες εργασίες που θα εμφανιστούν, ίσως αλλάξουν το πρόγραμμά σας.