Social Icons

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μην  αφήσετε τις ασυνείδητες αλλαγές που θα γίνουν, να σας κάνουν να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα τους καταπλήξετε με τις δυνατότητες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κορυφώστε τη δράση σας και παρουσιαστείτε δυναμικοί στους συνεργάτες σας, για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Γίνετε συνεργάσιμοι και ευέλικτοι, εάν θέλετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας και να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν δε θα θέλετε να απομονωθείτε, θα αναζητάτε με κάθε τρόπο την παρουσία των άλλων και θα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στη συναισθηματική σας σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δώσετε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεται περισσότερο. Ψυχική ηρεμία και ισορροπία. Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ: Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά με έξυπνες κινήσεις και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας, μια που έχετε την ανάγκη να επιβεβαιώσετε την υπεροχή σας με τον ανταγωνισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή οι προβληματισμοί δε θα λείψουν στον εργασιακό σας χώρο, προσέξτε τις δοσοληψίες σας και τα ανοίγματα που θα κάνετε, να μην ξεφεύγουν πολύ από αυτά που έχετε υπολογισμένα.

ΖΥΓΟΣ: Με το μέρος σας θα είναι η τύχη στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, όμως, και εκεί θέλει μέτρο και σύνεση, για να μην υπάρξουν εντάσεις που θα σας γυρίσουν πίσω και θα κόψουν την ανοδική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα πάντα θα είναι πιθανά, όπως ένας αρραβώνας ή γάμος για τους δεσμευμένους ή καινούρια σχέση με μέλλον για τους αδέσμευτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και μην κολλάτε σε ανούσιες λεπτομέρειες, εκτός αν θέλετε να κλείσετε την πόρτα στον έρωτα που θα σας χτυπήσει την πόρτα και να μείνετε με την απόλυτη μοναξιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο έρωτας θα παίξει τώρα διαφορετικό ρόλο στη ζωή σας, αφού το πάθος σας αυξάνεται κατακόρυφα. Δεχτείτε προσκλήσεις και γοητεύστε με την παρουσία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να αποφύγετε να προβάλετε κτητικά συναισθήματα προς το σύντροφό σας.


ΙΧΘΥΣ: Ο εγωισμός σας δε σας επιτρέπει να το πράξετε και μην ξεχνάτε πως κι εσείς δε θέλετε να χάνετε την ανεξαρτησία σας μέσα στη σχέση σας.