Social Icons

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Σίγουρα σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και σας αφορά μέχρι σε ένα σημείο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να εξαρτιέστε από αυτήν.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να μην έχετε συνέχεια αντίθετη άποψη σε ότι ακούτε μόνο και μόνο για να αποδείξετε ότι έχετε γνώμη. Να θυμάστε πως η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να βελτιωθεί μόνο αν είστε σταθεροί στις απόψεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε τον πραγματικό εαυτό σας αν έτσι νιώθετε καλύτερα, χωρίς να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ώστε και οι γύρω σας να σας προσέξουν χωρίς να σας κρίνουν αρνητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ωριμάστε στα επαγγελματικά σας ζητήματα και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, ώστε να μην ξαναχάσετε άλλη ευκαιρία σημαντική για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να ξέρετε ποιος είναι ο σημαντικότερος και αλλάξτε σειρά στις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Οι σωστές επαφές θα φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα, φίλους ή το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Ανακατατάξεις, μπερδέματα και προβληματισμοί θα είναι στο φόρτε τους, μια που ήδη υπάρχουν από τον προηγούμενο μήνα και θα υπάρχουν αν δεν προσπαθήσετε να απαλλαγείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επανεκτιμήστε όσα αποτελούν τις αξίες μέσα στις σχέσεις σας, καθώς οι συνθήκες θα δημιουργήσουν έτσι τις καταστάσεις που μόνο αν επικρατεί σύμπνοια θα καλύψετε ορισμένες από τις ανάγκες σας και θα βγείτε αλώβητοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλά από τα προβλήματά σας θα λυθούν αν ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα που σχετίζονται με τις οικονομικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχουν προοπτικές καλυτέρευσης, αρκεί να είστε έτοιμοι να ριχτείτε στη μάχη και να δείξετε ότι είστε ικανοί να παλέψετε ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στον οικογενειακό χώρο τα πράγματα θα είναι καλύτερα και τα οικεία σας πρόσωπα θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας, με σκοπό να αναπληρώσουν τον χαμένο καιρό.


ΙΧΘΥΣ: Δώστε τους την ευκαιρία να είναι δίπλα σας, γιατί το έχετε και εσείς ανάγκη να αποτραβηχθείτε από τα καθημερινά χρονοβόρα θέματά σας και να περάσετε ήσυχες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.