Social Icons

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Απαιτείται από την πλευρά σας ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων. Για να μην ανακόπτετε την πορεία σας κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Εμπιστευθείτε την κρίση σας αλλά έχετε ανοιχτά μάτια γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να βάλετε τα θεμέλια μιας νέας σχέσης.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσο και να φωνάζετε ή να δηλώνετε ότι είστε ανεξάρτητοι και δε θέλετε επίσημες δεσμεύσεις, η συντροφικότητα σας είναι απαραίτητη. Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τους «ηρωισμούς» και αρχίστε να κοιτάτε γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάζει και σας παρασύρει μακριά από την πεπατημένη οδό που πρέπει να ακολουθήσετε.

ΛΕΩΝ: Υποστηρίξτε με επιχειρήματα τις αποφάσεις για βελτίωση ή ανανέωση. Ότι υπάρχει ήδη και σας παρέχει ασφάλεια μη βιαστείτε να το διαλύσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πετύχετε κάποιες νέες στρατηγικές στον εργασιακό χώρο, όμως, οι συνθήκες θα σας ωθήσουν σε αναπροσαρμογές. Ένα δώρο που θα έχετε θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς θα αφορά την αναβάθμιση των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟΣ: Η σύνεση και η επιφυλακτικότητα απέναντι σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά, θα παίξουν το ρόλο του φύλακά σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς απώλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Άτομα με πείρα στα οικονομικά μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι, ειδικά αν τους συμβουλευτείτε. Εκτονώστε με θετικό τρόπο τη δυναμικότητά σας και τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκύψουν νέες καταστάσεις στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, οπότε είναι λογικό να προκληθούν και ορισμένα μικροπροβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η υγεία σας θα έχει καλή πορεία, αλλά ενδέχεται οι φοβίες σας να σας κάνουν κατά φαντασία ασθενή. Το ένστικτό σας κα μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε σωστά τη γοητεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε άμεσα για την ανανέωση της εμφάνισής σας χωρίς απαραίτητα να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας. Το έδαφος θα είναι αρκετά γόνιμο για να στεριώσει κάτι καινούριο αρκεί να έχετε την υπομονή και την επιμονή να παλέψετε.


ΙΧΘΥΣ: Βάλτε τους όρους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς όμως να νοιώθετε άσχημα επειδή θα χρειαστεί να επιβληθείτε λίγο περισσότερο σε ορισμένους.