Social Icons

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Κυριακή 2 έως 8/3/14

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου): Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα έχουν την καλή διάθεση να σας δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για να κινηθείτε σύμφωνα με τις επιλογές σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσουν να βρείτε και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να καταλήξετε σε σωστές επιλογές. Έχετε άμεση ανάγκη από αλλαγές στην εμφάνισή σας, για να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Αποφασίστε τις, λοιπόν, γιατί μπορεί να είναι καταλυτικές για την εικόνα σας.


ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου- 20 Μαΐου): Τολμήστε κάτι εντελώς νέο και πρωτοποριακό, κάτι που θα αλλάξει την εμφάνισή σας στα μάτια των άλλων. Τονώστε τη γοητεία σας προς το αντίθετο φύλο για να ξανανιώσετε και κάντε τους να έλκονται από τη μαγική σας εικόνα.
Η μέρα σας βοηθάει να ανεβείτε τα σκαλιά της ιεραρχίας ακόμα πιο γρήγορα. Ο ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο θα εξακολουθεί να είναι μεγάλος, όμως, αυτό δε φαίνεται να σας πτοεί. Αντιθέτως, σας εξιτάρει και οι δυσκολίες σας δυναμώνουν για να πετύχετε τα πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου): Τα οικονομικά σας συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, παρόλο που τα έξοδά σας έχουν ανέβει κατακόρυφα, εξαιτίας των μεγάλων σχεδίων που έχετε ξεκινήσει.
Ή που θα ερωτευθείτε παράφορα κάποιο άτομο που βρισκόταν δίπλα σας και απλά δεν το είχατε αντιληφθεί ή τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη ζωή σας, θα σας συναρπάσουν. Φανείτε χρήσιμοι στα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεδιαλύνετε τα μπερδεμένα σας αισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου): Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και διεκδικήστε το καλύτερο παντού, ακόμα και στο συναισθηματικό σας τομέα. Ζητάτε μια σχέση που να σας δίνει συγκινήσεις, εκπλήξεις και εξάρσεις και όχι απλώς να σας προσφέρει ασφάλεια. Δεν ανήκετε σε εκείνους που επιζητούν ένα σύντροφο, μόνο και μόνο επειδή δεν αντέχετε τη μοναξιά. Οι επιθυμίες σας θα είναι έντονες, η σεξουαλικότητά σας τονισμένη και θα είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε καινούριες εμπειρίες.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου): Τα στάνταρ των περισσοτέρων σε μια σχέση για εσάς είναι ανιαρά, αφού προτιμάτε την ποικιλία σε συνδυασμό με την ξεγνοιασιά. Το πλανητικό σκηνικό της μέρας, θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς -αν και ποτέ δεν είχατε πρόβλημα σε αυτό- για να σας πλησιάσουν και να πλησιάσετε πιο εύκολα τους άλλους. Αποφασίστε εσείς, αν θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, αν θα αφήσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα να μπει στη ζωή σας ή αν θα καταλήξετε σε ένα χωρισμό εφόσον κρίνετε ότι η σχέση που έχετε δεν πάει άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου): Ο προσεκτικός χειρισμός του λόγου, θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε το σύντροφό σας και να βρείτε κοινές συντεταγμένες για τα σχέδιά σας. Η πίεση που θα νιώθετε θα σας κάνει να πνίγεστε, αλλά δε θα υπάρξουν προβλήματα που να σας κάνουν να ανησυχήσετε για το μέλλον της σχέση σας. Με υπομονή και ψυχραιμία, θα αποφύγετε τις συγκρούσεις μεταξύ σας που δεν έχουν και λόγο να υφίστανται, αλλά και να διορθώσετε τα λάθη που υπήρξαν τους προηγούμενους μήνες.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου): Η βδομάδα θα σας ωθήσει και θα σας πιέσει αρκετά, προκειμένου να γίνουν πολλά πράγματα συγχρόνως, αλλά και για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα στον εργασιακό σας χώρο. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί αργότερα θα διαπιστώσετε πως δεν έχετε στα χέρια σας όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σωστά. Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, όπου ο πρωταρχικός σας στόχος θα είναι το τελείωμα πολλών καταστάσεων, που ήδη έχουν αρχίσει να μην τραβάνε και σας έχουν κουράσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου): Προσανατολιστείτε προς νέες κατευθύνσεις για να αναπτερώσετε το ηθικό σας και χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να βγείτε περισσότερο κερδισμένοι. Προωθήστε κάποιες δικές σας ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα, μέσω κάποιας καινούριας συνεργασίας που έχετε ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό. Ζητήστε συμβουλές από νομικό πρόσωπο για μια υπόθεση που σας απασχολεί και τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε παραμελήσει, για να μη τις βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ ( 23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου): Το ατελείωτο άγχος που έχετε τις τελευταίες ημέρες, αφορά κυρίως οικονομικά θέματα και οφειλές σας προς τρίτους, τα οποία αν δεν τακτοποιήσετε άμεσα, δε θα ησυχάσετε. Για να μπορέσετε να διατηρήσετε μια σημαντική συναισθηματική σας σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και εσείς κάποιες φορές. Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην προσωπική σας ζωή, επιχειρήστε την εργασιοθεραπεία που θα σας βοηθήσει καλύτερα από άλλους τρόπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου): Πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας και κάνετε όλες εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονται για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να μην πιστεύετε στην τύχη, μια που συνήθως στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και καλά κάνετε, αλλά αυτό το μήνα θα γευτείτε απλόχερα τους καρπούς της. Μην κάνετε πισωγυρίσματα που δε σας βγάζουν πουθενά, αλλά πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας και ξεχάστε τα λάθη του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου): Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή να σας δώσουν ικανοποίηση, απ’ το να μαλώνετε για τα χρήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, τώρα που βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο. Κάποιες στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας αμφιβάλλει για την αγάπη που σας έχει, αλλά θα σας περάσει σύντομα. Μπορεί να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα. Απολαύστε τη γαλήνη και την αρμονία ανάμεσά σας, αφού τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου): Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, έτσι ώστε να νιώσετε ικανοποίηση. Μην παραμελείτε άλλο τον εαυτό σας, αλλά κάντε πράξη τα αιτήματά σας.

Περιορίστε την εξωστρεφή συμπεριφορά, αλλά αφήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και πολλά υποσχόμενη. Η δράση και η αντίδραση θα χαρακτηρίσει τις συμπεριφορές των άλλων και θα δώσει σταθερές βάσεις. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.