Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014 - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικα
Τη χρονιά που πέρασε σας απασχόλησαν έντονα τα επαγγελματικά σας και αφού καταφέρατε να αποκτήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες, σκοπεύετε να συνεχίσετε με τους ίδιους ρυθμούς και τη νέα χρονιά. Όμως το 2014, αυτό που θα περιμένει από εσάς θα είναι ένας ανασχηματισμός της προσωπικής σας ζωής. Χωρίς να εγκαταλείψετε τα εργασιακά σας σχέδια, φροντίστε να δώσετε περισσότερο χρόνο και χώρο στα προσωπικά σας που τα έχετε παρατήσει οικειοθελώς. Ο τομέας τους σπιτιού θα ζητήσει την ενέργειά σας, αλλά και τη μεταμόρφωσή σας. Χάσατε φίλους, πληγώσατε άτομα και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Ανακτήστε τις δυνάμεις σας και συγκεντρωθείτε στις φιλίες σας. Καλύτερα να έχετε λιγότερες αλλά γνήσιες, από το να έχετε πολλές και ανούσιες. Η οικογένεια σας χρειάζεται χωρίς την προσθήκη τρίτων. Βάλτε μία τάξη μέχρι τον Ιούλιο, γιατί από τον Αύγουστο και για το επόμενο τρίμηνο θα υπάρχει μία γενική ένταση που δε θα σας επιτρέπει να χαλαρώνετε.


Εργασία - Καριέρα
Δε θα λείψουν μερικά εμπόδια και αιφνίδιες εμπλοκές που θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τα νεύρα σας. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, επανεξετάστε πρακτικές και εκσυγχρονίστε τους τρόπους που δουλεύετε. Θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να κινηθείτε με άνεση στο χώρο, όμως, αξιοποιήστε με επωφελή τρόπο για εσάς τις εμπιστευτικές πληροφορίες που θα πάρετε.

Οικονομικά
Αρκεστείτε σε ότι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα. Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας αγοραστικές σας επιθυμίες για αργότερα. Φροντίστε περισσότερο όποιο στόχο σας κολλάει, πρέπει να τροποποιηθεί ή να αλλάξει. Με διορθωτικές και τονωτικές ενέργειες θα διευκολύνετε την πορεία σας.

Σχέσεις
Θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση για να βρεθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που επιθυμείτε αλλά και για να ζήσετε με τον τρόπο που σας αντιπροσωπεύει. Όμως, επειδή εύκολα θα μπορέσουν να δημιουργηθούν παρανοήσεις ή να οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις, προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο, τις υποσχέσεις που θα δώσετε, ακόμα και τα σχόλια που θα κάνετε. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν κραδασμοί στις σχέσεις σας, ειδικά αν αυτές θα είναι επαγγελματικές.

Συμβουλή
Μειώστε το άγχος σας και ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Ξεκουραστείτε για να νιώσετε αναζωογονημένοι. Κρατήστε την πίστη σας για τα σχέδιά σας άσβεστη γιατί οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
-         14 Φεβρουαρίου: Θα καταφέρετε να επωφεληθείτε από τα γεγονότα και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, καθώς πολλά θα αρχίσουν να αλλάζουν στη ζωή σας.
-         6 Μαρτίου: Οι συγκυρίες θα βοηθούν να υλοποιηθούν αρκετά από τα σχέδιά σας και η υπομονή που θα δείξετε σε ορισμένες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο, θα είναι σωτήρια.
-         13 Απριλίου: Κατευθύνετε την ανάγκη σας για επαγγελματική εξέλιξη προς τη σωστή κατεύθυνση.
-         13 Ιουνίου: Η εσωτερική αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε.
-         25 Αυγούστου: Προσπαθήστε να κάνετε σωστές σκέψεις και να μη χαθείτε σε όνειρα, ενώ παράλληλα αναζητήστε τον τρόπο που θα σας κάνει πιο ευτυχείς.
-         9 Σεπτεμβρίου: Πρέπει να αναρωτηθείτε αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις σχέσεις σας.
-         24 Οκτωβρίου: Αυτό που απαιτείται για να ενισχύσετε την τύχη σας, είναι ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα.
-         25 Δεκεμβρίου: Ο κοινωνικός περίγυρος θα μεγαλώσει και η ανάγκη σας για ελευθερία και διασκέδαση, δε θα σας επιτρέψει να κλειστείτε στο σπίτι.



ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 1, έντονα θα σας απασχολήσει η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, καθώς θα ψάχνετε νέες στρατηγικές για την επιτυχή ανάκαμψη του οικονομικού σας τομέα. Μην επιμένετε σε καταστάσεις που δε σας προσφέρουν τίποτα, αλλά χαλάνε και αρκετή από την ενέργειά σας. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις και προστριβές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Μην αφήνετε την απόδοσή σας να πέσει, βασιζόμενοι στους άλλους πως θα είναι συνέχεια εκεί να σας βοηθούν στα δύσκολα. Ακόμα και αν στην περίπτωσή σας δεν ισχύει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως στα ωραία είναι όλοι εκεί αλλά στα άσχημα απουσιάζουν, οπότε φροντίστε να διατηρήσετε την ενέργειά σας στο μάξιμουμ ώστε να έχετε δυνάμεις αν τις χρειαστείτε.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Παρόλο που ο δρόμος σας δεν ήταν στρωμένος με κόκκινο χαλί καταφέρατε να κάνετε μεγάλη πρόοδο και να κλείσετε αρκετές από τις εκκρεμότητες που είχατε, αλλά να φέρετε και βελτιώσεις στα σχέδιά σας με ουσιαστικές αποφάσεις που λάβατε. Η διάθεση που έχετε για εκσυγχρονισμό θα συμβάλλει αποτελεσματικά στο να αναζητήσετε νέους τρόπους αύξησης των εσόδων σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω από τις 14, αντισταθείτε στις παραχωρήσεις και τους συμβιβασμούς, εκφράζοντας ανοιχτά και δυναμικά αυτά που θέλετε. Αποδεσμευτείτε από περιττές απαιτήσεις και βάλτε σα στόχο σας να ασχοληθείτε με τομείς της ζωής σας που έχετε παραμελήσει. Σταματήστε να σκέπτεστε πάντα τις ατέλειες των άλλων, γιατί και εσείς δεν είστε τέλειοι.

ΜΑΙΟΣ
Προσέξτε περισσότερο τις οικονομικές σας αποφάσεις πριν αποτολμήσετε μια σοβαρή τοποθέτηση χρημάτων. Πριν προχωρήσετε εναρμονίστε τις δυνάμεις με τα «θέλω» σας, ώστε να ανοίξουν και οι άλλοτε κλειστές πόρτες. Ο μήνας θα σας προσφέρει κατά κάποιο τρόπο λύτρωση, αλλά θα σας βοηθήσει και να αποκαταστήσετε χρήσιμες και ευχάριστες ισορροπίες. Εκτιμήστε ακόμα και τις μικρές προσφορές από την πλευρά των άλλων.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα εναλλάσσεται με τη σοβαρή πραγματικότητα και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας θα επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας. Μπορείτε υπερπηδώντας κάποια προβλήματα να νιώσετε πιο άνετα. Θα έχετε την τάση να επικρατείτε σε αντίξοες συνθήκες και να βάζετε συχνά στοιχήματα με τον εαυτό σας. Με χαμηλούς τόνους και υψηλό τον πήχη των προσδοκιών σας θα νιώσετε πιο βέβαιοι για τα βήματά σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 12, προσπαθήστε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος και να κάνετε πιο συντροφικές τις σχέσεις σας  γιατί ενώ είστε αρκετά υπομονετικοί, κάποιες φορές είστε αδιάλλακτοι. Οι πιέσεις θα συνεχίζονται από διάφορες πλευρές, γι’ αυτό κρατήστε αποστάσεις από εκεί που πιστεύετε πως υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν εντάσεις.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Προσπαθήστε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας και να μη γίνεστε επιθετικοί ή παρορμητικοί όταν  δεν μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας. Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν αν συμβούν, γι’ αυτό τίποτα δε σας σταματά. Ίσως έχετε δίκιο, αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη. Μπορεί κάποια εξωτερικά γεγονότα να διαταράσσουν την ηρεμία σας, αλλά η ο παράγοντας τύχη θα σας βοηθήσει να μη χάσετε έδαφος.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 23, θα έχετε ευκαιρίες για να μην μείνετε μόνοι, αρκεί να αποφασίσετε να βγαίνετε έξω πιο συχνά, ακόμα και να ταξιδέψετε. Οι πολλές επαφές θα πολλαπλασιάσουν τα καινούρια άτομα στη ζωή σας και θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας. Όμως, επειδή υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχετε επιστροφές του παρελθόντος που θα διεκδικούν εκ νέου την καρδιά σας, σκεφτείτε πριν αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Η καλυτέρευση του οικονομικού σας τομέα είναι κάτι που επιθυμείτε εδώ και καιρό, αλλά θα σας φέρει περισσότερες ευθύνες και δεσμεύσεις. Το ότι έχετε τύχη δε σημαίνει πως πρέπει να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, γιατί υποτιμάτε τις αδυναμίες σας και υπερτιμάτε τις δυνάμεις σας. Οι βάσεις που έχετε για τις επαγγελματικές σας προοπτικές είναι αρκετά καλές, οπότε επενδύστε σε χρόνο, ενέργεια και χρήμα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Διασφαλίστε ότι έχετε καταφέρει τόσο καιρό με την αξία σας και κόπο, γιατί είστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι κοινωνικές επαφές, οπότε μην κλειστείτε στον εαυτό σας. Με  εξυπνάδα και χιούμορ μπορείτε να κατακτήσετε τους πάντες. Ερωτικά θα είστε πιο γοητευτικοί και έτοιμοι για κατακτήσεις. Μπορείτε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις, αλλά καλό θα είναι να γνωρίζετε από πριν τις συνέπειες και τις εναλλακτικές.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη από τις 10, τον Ερμή από τις 17 και τη Νέα Σελήνη στις 22 από το ζώδιό σας, θα υπάρχει αρκετή εύνοια στις σχέσεις σας, ώστε να ανοίξετε καινούριους δρόμους στον εργασιακό σας τομέα και να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούν. Το θάρρος θα σας βοηθήσει να κάνετε αρκετές καινοτομίες που θα ξεκαθαρίσουν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις στη ζωή σας και θα σας οδηγήσουν στην ικανοποίηση και την πρόοδο.



Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132