Social Icons

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με αγάπη και σεβασμό στα επαγγελματικά σας θέματα ώστε να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε, γιατί μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες κερδίζονται, δε χαρίζονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα περιοριστεί αρκετά η αναστάτωση, γι’ αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει και να μην επιμένετε σε πράγματα που γνωρίζετε καλά ότι κάνετε λάθος.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπομονή, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα είναι η μαγική συνταγή για να αντιληφθείτε σωστά αυτά που θα έχουν αξία στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να ξαναδείτε κάποια θέματα εξαρχής για να μπορέσετε να τα διορθώσετε ή να τα αλλάξετε, αλλά η κούραση και η ανησυχία θα αρχίσουν να μετριάζονται σημαντικά.

ΛΕΩΝ: Αυτή η κίνηση θα σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τα αρνητικά ή τα δύσκολα και να μην τα αναγορεύεται σε ρυθμιστές της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αλλάξει προς το καλύτερο τη διάθεσή σας και θα ευθυγραμμίσει με τη δημιουργικότητά σας προκειμένου να πλησιάσετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Η δύναμη θα αρχίσει να σας κατακλύζει με μια αποφασιστικότητα να ξαναπιάσετε αυτά που αφήσατε ή αυτά που δεν προχώρησαν όπως θα θέλατε το προηγούμενο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα ερωτηματικά που έχετε θα αρχίσουν να υποχωρούν, γι’ αυτό δείξτε υπομονή σε όσα μείνουν άλυτα ή αναπάντητα, καθώς τα καλύτερα έρχονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν  καινούριες προοπτικές για να δώσετε μορφή στα όνειρά σας και οι ενέργειές σας θα ταυτίζονται με την ανάγκη σας να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα με λιγότερες αναστολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με περισσότερη πρακτικότητα κινηθείτε στον εργασιακό σας χώρο με αργά και σταθερά βήματα σε όσα έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας και αφού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές αφήστε τις πολλές επιφυλάξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σπουδαίες διαπιστώσεις και συγκρίσεις συνειδητά ή ασυνείδητα, θα σας οδηγήσουν σε πιο συγκεκριμένες αποφάσεις για κάποιες σχέσεις σας.


ΙΧΘΥΣ: Οι εκπλήξεις δε θα λείψουν, γι’ αυτό μην είστε απόλυτοι, καθώς κάποιες από τις σχέσεις που δεν μπορούν να προχωρήσουν θα ταρακουνηθούν επικίνδυνα.