Social Icons

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Ολοκληρώστε και σταθεροποιήστε τα επαγγελματικά σχέδια που είχατε αρχίσει να επεξεργάζεστε. Οι φρέσκες ιδέες σας θα συμπληρώνουν και θα καλύψουν σημαντικά κενά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό που δε θα πρέπει να ξεχάσετε είναι μέχρι που φτάνουν τα όριά σας ώστε να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Οι σωστές εξηγήσεις και η προθυμία σας θα κάνει τις συνεργασίες σας πιο εποικοδομητικές.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ρυθμοί σας την περίοδο των γιορτών θα αποκτήσουν περισσότερο νεύρο και η αίσθηση ότι μπορείτε να κατακτήσετε τη ζωή, κάποιες φορές θα σας ωθούν σε παρορμητικές ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις θα αυξηθούν και θα πληθύνουν, μια που θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και πρόσχαροι στις συναναστροφές σας.

ΛΕΩΝ: Από εσάς εξαρτάται να συνδυάσετε αρμονικά τον ενθουσιασμό με τη λογική, ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Η ουσιαστική προσέγγιση θα βάλει τις επαγγελματικές σας σχέσεις σε μια άλλη βάση, πιο ειλικρινή και πιο σταθερή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη σας να κάνετε καινούριες επαφές θα είναι έντονη. Θα προκύψουν πολλές νέες γνωριμίες που η κάθε μία από αυτές θα παίξει το δικό της ρόλο.

ΖΥΓΟΣ: Ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίζετε τους άλλους θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στις σχέσεις που για κάποιο λόγο δεν πάνε όπως θα θέλατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα πρέπει να κρατήσετε μία γραμμή στη συμπεριφορά σας και όχι τη μια στιγμή να είστε προσεκτικοί και υποχωρητικοί και την άλλη σκληροί και απόλυτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχει σημασία να σέβεστε τις ευαισθησίες και τις νοοτροπίες των άλλων και να μην τους «ξεγυμνώνετε» ψυχολογικά. Την ενεργητικότητα που θα έχετε διοχετεύστε την σε κάτι που πραγματικά θα σας εκφράζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την πρωτοποριακή και επαναστατική διάθεση που έχετε δεν πρέπει να αμελήσετε να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και ομορφιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε τις ουσιαστικότερες προδιαγραφές που έχετε σαν άνθρωπος και θα καταλάβετε καλύτερα αυτό που είναι καλό για την υγεία σας, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείτε και με την ομορφιά σας.


ΙΧΘΥΣ: Από τη μία το άγχος σας για επιτυχία, από την άλλη οι ψυχολογικές μεταπτώσεις που υποβάλετε τον εαυτό σας, έχετε χωρίς να το καταλαβαίνετε στα όρια των αντοχών σας.